IRC-Galleria

Pihasieni

Pihasieni

follow your ♥

arvatkaa ootteko täs !Lauantai 17.04.2010 01:30

1. Kerro mitä haluaisit sanoa hänelle.
2. Älä paljasta ketä he ovat.
3. Arvailla saa, muttei minun ole pakko vastata ellen halua.
1. mä tahdon, mä tahdon vain sut, enemmän kuin olen ketään koskaa tahtonut.... eli i really like you, toivottavasti tajuut sen vielä ite
2. mä muistan kun te olitte jotain niin parasta, jaksoitte tukee ja kaikkee, te ootte vielki mun rakkaimpia, mutta luulis ny että te ees vähän tajuisitte et nyt on vaikee olla, ja vähän tuntuu ettette jaksa ees kuunnella.
3. mitä meille tapahtu? yhtäkkiä et enää jaksanu ees yrittää, ennen juoksit mun luo ihan koska tahansa, nyt et enää ees jaksa puhua puhelimeen. missä sä olet nyt ?
4. miks musta tuntuu vähän et tää on ykspuolista, et välitä mun asioista etkä haluu kertoo kaikkee mulle, ei tarvii tietty joitain, mutta se et sä huutelet ne samat asiat muille on vähän kummaa, etkö sä enää luota muhun ?
5. sä vähän pilaat mun elämää, mut silti oot rakas, enhän mä nyt sua voi jättää, oot turhan läheinen ja toivon välillä, että olisit vaan sellanen ihminen ilman verisidettä et voisin vaan unohtaa sut. sulla ei oo oikeutta sanoo tollasii asioita mulle, vielä mä saan tarpeekseni ja kostan. sit saattaa vähä suaki kaduttaa, ku et näköjään näe omia virheitäs.

tajusin tätä tehdessä, et kauheen moni on lopettanu välittämisen, toki ootte rakkaita ystäviä, mut miksei mun asioilla oo enää painoarvoo ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.