IRC-Galleria

Kohta kohta KohtaLauantai 30.05.2009 03:07

Tänään vielä muutamia tavaroita kasaan, huomenna loput ja sunnuntai aamuna alkaakin muutto.. Ihanaa päästä taas omakotitaloon.. käytiin tänään pyörähtää siel viemässä muutamia laatikoita. On se vaan ihana paikka ja vaikka vieressä on toinenki omakotitalo niin on se silti niin suojassa puitten takana varsinkin ku puissa ja puskissa on lehdet. Ja silti pääsee aurinko paistamaan koko päivän pihaan.. Ei paljoa näy naapuri pihaa puitten ja lehtien seasta.

Sunnuntaina pääsee grillaamaakin heti, tai siis ainakin pitäis. Riippuen siitä saadaanko kaasupulloa lainaks... Äippäkin tulee viiminenpäivä ja pääsee itekki heittäytyy osittain lomalle. Äiti kuitenki hoitaa Lucaa ilomielin ja varmasti tyttöäkin kuhan eka taas tottuu että on niin pieni.

Ois jo sunnuntai tahtoo päästä järjestelee paikkoja. Kaikista parasta on se että pääsen vihdoin tekemään Lucalle "pikkupojan" huonetta, ja toinen, MEILLÄ ON ISO IHANA KEITTIÖ!! =)

Toivotaan että sunnuntaina ois hieno ilma notta pääsis ottamaan muutaman kaljan terassille, tai ainakin on luvattu hellettä..

5.6 Tyttökin saa epävirallisen virallisesti nimen, vaikka kaikki sen taitaa jo suht hyvin tietääkkin mut kumminkin, Nimi julkastaa täällä vasta sillon.

Nyt jatkan leffan kattomista, piti vaan pieni merkintä kirjottaa mut se vähän venähti =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.