IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

><Perjantai 30.03.2012 20:02

Tosiaan, filosofian koe oli tänään ja se alotti koeviikon. Olin ihan lamaantunut koko aamun kun en tuntunut osaavan _mitään_. Join kupin kahvia ja kertailin vähän. Suurimman osan kuitenkin kuuntelin musiikkia, koska se helpotti vähän oloa. Ja no, leivän mä tein kouluu,ettei auditoriossa sitten maha alkais murisee : DDD mut hei, kyl mä sitte näemmä jotain muistin ja opin valmistavalla tunnilla. Ehkä, en osaa sanoa vielä mut luulis pääseeni kokeesta sentää läpi. ^^'

Olinko ees ilonen kun kokeessa oli rationalismista. Se oliv vaan sananselitysjutussa,mut kirjotin siitä sellasen lyhyen sivun vastauksen. Oli ihana päästä sanelee Descartesista yms. koska sillon tajusin kunnolla,kuinka jotkut aineet tukee toisiaan (filosofian tunnilla puhutaan rationalismista ja tunnin jälkeen historiantunnilla ryhmätyönaiheena Descartes ♥)
En osaa sanoa menikö koe hyvin,mut pääsin lisäks satuileen etiikasta esseeseen yms. Harmittaa vähän kun ei se yhteiskuntafilosofia sit kuulunutkaan filosofian keskeisimpään osa-alueeseen (runoilin turhaan sivun, murr ._.) jaja käytin väärää sanaa metafysikaasta + en kirjottanu siitä tarpeeks. mut ainakin jotain sain paperille, ja ensimmäistä kertaa mun piti kans pyytää lisää paperia(!!).

Nyt on kyll kaikki mehut menny ja taidan vaan mennä nukkumaan. En halunnu käydä hakee mun historian koetta, koska se vaan olis masentanu mua enemmän. Kenen idea on laittaa kokeeseen käsitteitä, jotka ei löydy kirjasta eikä olla käsitelty tunnilla. >< (tarkistin kokeen jälkeen, enkä oo ainoo joka sano noin).
Mä oon miettiny et kumman mä ny kirjotan psykan vai filosofian (opon mukaan en voi kirjottaa kumpaaki ._.), ku kummatkin kiinnostaa. Mut tällä hetkellä käännyn ehkä enemmän filosofian puolee, ku se auttaa enemmän ton historian kanssa, jonka oon päättäny jo kirjoittavani. :D kattoo ny~ onneks mä voin miettiä sitä vielä, ettei tarvi päättää ihan nyt.~

mut nyt tosiaan, mä meen nukkuu, koska muuten en jaksa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.