IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No siis koeviikkohan meni nyt pari viikkoo sitten ja viimeviikolla alkoi uusi jakso. Se vaikuttaa ihan mukavalta, vaikka melkein joka päivä onkin 8-16. Niin ja mulla on joka päivä ruotsia ja tiistaina kaks kurssia peräkkäin. Onneks kuitenkin eri opettajat. (En tiiä kuinka monesti oon tänkin sanonut, mutta niin)

Tosiaan, melkein kaikista aineista on tullut jo numero... vielä puuttuu äikkä ja ATK. Täytyy myöntää, et tää koeviikko on mennyt ihan mukavasti vaikka stressasinkin tästä kaikkein eniten. Tosiaan, historiasta 9+, filosofiasta 8, äidinkielestä 9½(!!), kemiasta 8 ja matikasta... no matikka ei mennyt niin mallikkaasti, mut mun opettaja rohkas silleen kivasti ku vein mun vihkoni sille näytille (tosiaan, 60 tehtävää piti olla vihkossa).

Siitä puheen ollen. Mun täytyy myöntää, et oon tosi tyytyväinen mun itsekuriin, jos sellainen tilanne on. n. 24 tuntia mä työstin tota matikanvihkojuttua, eikä se kovin tasaisesti jakaantunut. Maanantaina 6 tuntia, tiistaina ja keskiviikkona ~3 ja loput 12 sitten torstaina. Ja kyllä, aloitin n. 17.30 ja viimeinen tehtävä oli tehty 5.45. :'D Tosiaan, yksi uneton yö, käteen sattui ja jouduin yöllä välillä lepuuttaan. Verisuoni oli noussut pinnalle vähäks aikaa (laskeutu aamun myötä) + puol kättä ihan sinisenä aamulla. Lisäks mulle tuli melkein jännetupentulehdus (ainakin äidin mukaan !). Et tällästä tää pitkä matikka ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.