IRC-Galleria

Pirke_

Pirke_

♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥

blögimärkintäTorstai 19.08.2010 15:12

Eilen!!

Tulin normisti koulusta, elin normaalia elämää, eli join kahvia ja olin koneella. Juhoki taisi käydä kyläs. Sitte Emppu lähti Ilmajoen porukan kans viilettämää kohti Sateet Lähetä kokousta. Minä jäin kämpälle. Sitte tuli mun törni. Henkka ja Aatu tuli, könnättii siinä hetki ja ihmeteltii Emilian koiran pienuutta. Sitte suuntasimme myös Sateisiin.
Siellä oli jälleen aivan huippua, vaikka porukkaa ei ollukkaa yhtä paljon ku normaalisti. :D
Sitte sateitte jälkee lähettii taas kahessa eri porukas, Emppu ja kumppanit meni johki tyylii syömä ja minä menin jätkien kans kiertämää seinäjoen rinkiä (ei vois kuivempaa amisrinkiä olla). Siinä aikamme kierrettihi, kunnes pelastin pensat ja sanoin että mennää keittää kahavit. Ja nii mentii.
Myöhemmin Emppuki tuli kämpille ja sit sielä vaa oltii ja juteltii ja oltii ja juteltii ja naurettii ja sellaasta hengailua. :D Mutta oli silti aivan äly mukavaa. Vois ottaa koska tahansa uusiksi! Tai ainaki joka keskiviikko. :DD

Today!!

Tulin kasiksi kouluu, katoin lukkaria ja totesin että voooooi...mulla oliki kymppi aamu. Ei muuta ku takas pyörällä kämpille. :D
Kotona siivosin ja tein jotai viimevuotisia läksyjä. Sitte puhelin soi, se on Emppu: "Missä sä oot? Ooksä koulus? Tulisit mun kans kahville". Ei Emppu, en tule kanssasi kahville olen edelleen kämpällä, ja sitte katoin kelloa ja olin että vooooooooi!!! Ny myöhästyn koulusta! myöhästyin viis min, vaikken pitäny ees kiirettä. :D Koulu loppuu klo 13. Sitte alkaa taas siivoaminen. Omppu serkku tulee kylään jonku kaverinsa kans, aion lahjoittaa sille yhet tennarit jotka oliki liian söpöt mun makuun. :D
Sitte pitäis pakata. Huomenna sinne leirille! ;)
Jänskättää. :D
Kaupassaki tänään pitäis.

Freax shopping!!

Voi ie, ku oli ihime kauppa reissunki. XD
Mentii ensin iha normisti torikeskuksen big pointtii, vai mikä V-Rintamäki se ny on. Sieltä mentii epstorille, käytii normaalisti vertsus (vero moda) ja kirjakaupas. Siitä se sekoilu vaihe sitte alako ku mentii oikee sivistyneen näkösinä cofé houseen.
Oltiin siinä kassalla ja mietittii mitä otettais. Otin suklaa cappuchinon ja latte kakun. ;P Ku otin sitä kakun palaa lautaselleni nii se riivattu kakkulapio osu tarjottimen reunalle ja putos niien vitriini hyllyjen välistä alimpaan kerrokseen ja jonku toisen leivonnaisen päälle. Minä päästin jonku epämääräsen kauhtuneen äänen ja Emppu tietenki vaa tuumas että "oho" ja nauro pirullista nauruansa.
Sain sen kakun kuitenki lautaselleni viimein (se pysy ehjänä!).

Emppuli otti vaahtokarkki kaakaon ja samanlaisen kakun ku minä. Ku oltii menos pöytään, nii multa putos lusikka lattialle ja sain käyä pyytämäs uuen. :'D Emilia puotti vaahtokarkki kaakaon päältä kermavaahtoa ison läntin pöydälle ja sitte vielä seuras armoton repeäminen ku Emppu sano että: "tai siis omena drrinkki". Se siis sano sen niin että se 'D' tuli oikee väkinäisesti ja 'R' pärähti oikee upeasti. :'D Voin myöntää, että saimme kummallisia katseita muilta asiakkailta.

Nnooh, sieltä sitte suunnattiin Halpahalliin. Halppiksesta lähtiessä mun angsti ukkelilta pullahti silimä päästä (avaimen perä jonka Emilia nimes)!!! Ja jälleen hervoton naurunraiku täytti koko halpahallin parkkipaikan. Olette siis saattaneet kuulla meidät seinäjoen kupeessa, vaikka olisitte olleet kaukanakin. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.