IRC-Galleria

Pitufo

Pitufo

Olen satujen hyvä haltija joka suojelee satumaisia perseitänne.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mahoutsukai no YomeLauantai 03.02.2018 22:18

Milloin viimeksi olisin tuijottanut jotain sarjaa pakkomielteisesti heti herättyäni, ennen töihin lähtöä sekä ennekuin nukahan? Hmm... Varmaankin jokunen vuosi sitten, kyseessä oli Täydelliset naiset.
Nyt tämä anime on vienyt sydämeni (ja vapaa-aikani) mukanaan.

tumblr_nwnf0u1Xvb1ryr4w3o1_500.gif

The Ancient Magus' Bride, alkuperäiseltä nimeltään Mahoutsukai no Yome, perustuu samannimiseen mangaan (kelpo sarja sekin).
Lyhyesti ja lainatusti:
"Chise ei ole koskaan kuulunut mihinkään. Isän lähdön ja äidin itsemurhan jälkeen kukaan sukulainen ei ole halunnut henkimaailman asukkeja näkevää tyttöä kontolleen. Kun hän päätyy lopulta ihmishuutokauppaan, hänet myydään kalliilla maagikko Elias Ainsworthille. Pedonkallopäinen Elias vaikuttaa olevan jotain ihmisen ja henkimaailman hirviön väliltä.

Elias ilmoittaa tekevänsä Chisestä morsiamensa ja oppilaansa, sillä tällä on erityisen suuret maagikon lahjat. Opiskellessaan taikuutta Eliasin Lontoon liepeillä sijaitsevassa maalaistalossa Chise pääsee tutustumaan erilaisiin henkimaailman olentoihin keijuista lohikäärmeisiin."

Yleensä en innostu fantasiasta, mutta tässä sarjassa hahmot ovat mielenkiintoisia. Chiseen miun on helppo samaistua ja Elias on mystisen kiehtova (vai johtuuko se vain friikistä ulkonäöstä?). Muut sivuhenkilöt ovat myös mieleenpainuvia. Ja tämä biisi on loistava! Kerrankin tunnari jota jaksaa kuunnella jaksosta toiseen.




Mutta mitäs helekuttia mie sitten kahon kun tämä anime aikanaan loppuu!?!
AARH, auttakkee ja suositelkee jotain katsomisen arvoista animea :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.