IRC-Galleria

Whippee! =^ ^=Tiistai 05.09.2006 21:30

Osallistuin muutama päivä sitten FutureFilmin järjestämään kilpailuun, jossa tehtävänä oli suunnitella neljänteen Weed DVD:hen takakansiteksti. Käytin takakansitekstin suunnitteluun paljon aikaa ja vaivaa - taisipa siinä yksi yö vierähtää kokonaan ja vielä seuraavanakin päivänä mietin miten voisin tekstiä parannella.

Kilpailuaika päättyi eilen (4.9.) ja tänään sain FutureFilmiltä sähköpostia, joka alkoi sanoilla: "Kiitos osallistumisesta FutureFilmin järjestämään Weed-kilpailuun. Voittaja on nyt valittu ja ilokseni voin ilmoittaa, että se olet sinä". Minä tosiaan VOITIN!! En osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta, mikä minuun vyöryi tajuttuani lukemani tekstin. Kädet ja jalat menivät ihan hervottomiksi, niitä kihelmöi. Tunsin suorastaan paisuvani ilosta! Vieläkin olo on aivan uskomaton, helpottunutkin. Mukavaa saada välillä tunnustusta jostain sellaisesta, minkä eteen on tehnyt parhaansa ja nähnyt vaivaa.

Kilpailusta saamani palkinnot ovat upeita ja olen niistä myös todella iloinen, mutta ne eivät kuitenkaan olleet perimmäinen syy siihen, miksi päätin osallistua. Halusin omalta osaltani vaikuttaa siihen, että Weed DVD:hen saataisiin (vihdoin) virheetön takakansiteksti. Nyt pitää vaan toivoa, etten itse ole epähuomiossa kirjoitellut puuta heinää. :D Odotan jännityksellä millaisen vastaanoton takakansitekstini tulee saamaan fanien keskuudessa. FutureFilm tuntui ainakin olevan tyytyväinen. He jopa kysyivät olisiko minulla kiinnostusta kirjoittaa takakannet myös tuleviin Weed DVD:ihin. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.