IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Haaste. (lähettäjä marsusmus)Perjantai 03.02.2006 14:27

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Olen ihan tosi tarkka "viimeinen käyttöpäivä" -merkinnöistä. Jos maitopurkki on edes lähellä tätä suositeltua päivämäärää niin avaan mieluusti uuden korkkaamattoman tölkin. Kun asuin vielä kotona niin kaapissa saattoi parhaimmillaan olla neljä-viiskin avattua maitoa.

2. Unirytmi ei ole minua varten. Menen lähes poikkeuksetta nukkumaan pikkutunneilla ja harvoin olen ennen puoltapäivää hereillä. Jos en kuitenkaan saa nukuttua tarpeeksi pitkään, korjaan univelan jonain päivänä nukkumalla helposti yli 12 tunnin yöunet.

3. Kuuntelen ylivoimaisesti eniten Bon Jovia. Tarviiko tätä edes enempää selittää?

4. Luen ihmisiä mielestäni tosi hyvin ja ehkä tästä ja puhelahjoistani johtuen puolituntemattomatkin avautuu huolistaan mulle tosi helposti. Mun kutsumus olisi kai olla terapeutti tai vähintään laajan kaveripiirin luotto-olkapää, mutta valitettavasti en ole kumpaakaan.

5. Kasvan isona rokkitähdeksi. Jo ihan pienenä lauloin ulkoa Dingon tuotannon kasetille. Pidin hevi-konsertin kaverille ja rikoin Landolan lattiaan. Tehtiin kavereitten kanssa musiikkivideoita voiceoverina ennenkuin osattiin itse soittaa. Opettelin soittamaan kitaraa.. peili on nähnyt kaikki esitykseni.


Pretend haastaa:
OmPuu
Sannannaa\
Tinky
tarjuccia
nopanen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.