IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Eli taas ollaan yö oltu töissä ja tulin tos puolisen tuntia sit kotio.. on muutama asia mikä mun pientä päätä taas pohdituttaa.

Miks kevytlinja metskupakkauksissa on sekä "Avaa tästä läppä" (läppä missä lukee avaa tästä) ja revi tästä (kohta missä lukee revi tästä) mekanismit? Eikö yks riitä? tää häiritsevä asia osu mun silmään kun taas heittelin makkarapaketteja laatikoihin.
Tämän asian oivallettuani, löysin yhden ylimääräisen paketin kyseistä heppaleikettä. Kirjoitin siihen tussilla huomion tästä asiasta ja taakse kirjotin "boonuspaketti hyvälle asiakkaalle!" heitin kyseisen paketin boonuksena seuraavaan kevytlinja meetvurstin tilaukseen.

Sit on toinen asia mikä mua mietityttää viel enemmän.. meil on duunis sitä kabanossi XO:ta (mikä on muute hiton hyvää vinkvink) ni se XO.. sehän tarkottaa yleensä konjamiineissa Xtra Old? no sehän nyt vaan on pikku seikka.. tässä sitä kiskotaan vitunvanhaa nakkii naamariin, hymyillään ja ollaan niin vitun dieetillä.

Eli siis dieetti on alkanu tos 6 päivää sit tai jotain (kuka niitäkin laskee..) ja vähän oon kyl kiristyny. Vedän siis low carb dieettii eli noi kunnon makkarat (ei jauholenkit) on sallittuja =) oi tätä rasvan ja proteiinin määrä! voh! Palan painikkeeks on tietysti törppö raejuustoo ja iso muki sokeritonta fun light jääteetä.

Ei, en saa palkkaa tästä mainostamisesta eikä tätä blogia ole väsätty kaupalliseen tarkoitukseen.
Tyksin mekan saijasta, se on kiva ja tekee kivoja asioita ja sille on kiva tehä kivoja asioita <3

nakit silmille ja unta boltsiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.