IRC-Galleria

Puhvi

Puhvi

peace & love & MAOL

HAASTESunnuntai 05.02.2006 23:55

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Nämä tälläiset ovat aika suhteellisia asioita, että mikä on kenenkin mielestä omituista..
1. Kiljuminen.
Minä kiljun paljon, ja päästelen kuulemma "outoja ääniä". En usko että tuossa "outoja ääniä" osassa on mitään perää, mutta niin ne puhuvat.. Mutta myönnän toki että joskus tulee pakottava tarve alkaa huutaa. Eikö teillä muka sitten?

2. Taikominen.
Minulla on tapana taikoa ihmisiä/otuksia kaikiksi muiksi otuksiksi. Ja kun napautan niitä taikasauvalla päähän, ne luulevat että yritän pahoinpidellä ne. Eivätkö ihmiset ymmärrä että taikomisessa on napautettava sillä taikasauvalla! minkä minä sille voin että olen keiju... se nyt on vähän jäänyt kun taikasauva on ihan vain teipillä koossa.

3. Pureminen.
Tämä on simppeli. Tykkään purra ihmisiä.

4. Ihmisten päiden pörröttäminen.
Joskus on pakko mennä jonkun kimppuun ja alkaa kiljua ja pörröttää sen hiuksia^^

5. Säikyttely.
Last and the least, säikyttely. Tykkään säikytellä ihmisiä. Ja ne säikähtääkin. Aika usein. Sen jälkeen ne harkitsevat mun pahoinpitelyä, ei kantsisi...




Haastan:
Snack^
DonNipa
piikkisikamato
muumipappa
PuLLa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.