IRC-Galleria

muutto takana \o/Maanantai 06.10.2008 13:42

Valtava kiitos miriamelle, ilman sua tästä ei ois tullu .yhtään.mitään. oon sulle taas kerran elämäni velkaa. :) Iso kiitos myös Akille ja Jannelle, ja sit vähän kiitosta myös sille yhdelle jonka nimeä en niin hyvin muista, olikse joku Kaljakäki...? :D Niin joo ja Jessicalle kans kiitos, auttoi pakkaamisessa ennen ja siivoamisessa jälkeen. :)

Sillipillun lutkutukset kaadettiin viemäriin, ei pystyny enää ees haistamaan sitä kattilaa. Vanha kämppä siivottu ja tämäkin öh... melkein. Kun ny sais ton kirjahyllyn kasaan ni eiköhä se siitä, saa ehkä kirjalaatikot pois olkkarista jne. :)

Teemu meni tänään uuteen kouluun, vähän meitä tais kaikkia jänskättää, Eetua ehkä eniten vaikkei se sen homma ollukkaan xD. Jaajoo, ja Eetulta lähti eka hammas...! Se on sitä ny vouhottanu eilisestä asti taukoomatta. Ihme että suostu heittämään mokoman kikenän ees roskiin. Lahjoin sitä eurolla, ostakoon karkkia niin lähtee loputkin leegot.

Tää lupaa ja vannoo kautta kiven ja kannon että kämpästä tulee kyllä kuvia, kunhan nuo loorat enste mystisesti tuosta jonnekkin katoo jne. etni. Kiitos ja hei. <3

<3
miriamele
aloof
Sahlari
ezzih
<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.