IRC-Galleria

Tulli may suck my kulli.Tiistai 14.07.2009 15:55

Tilasin tossa jenkkilästä paketillisen huumehia, ydinkärkiä, rihannan levyjä ym. suotavaa tavaraa ja tulliinhan se napsahti. Eipä siinä, eikun aluetoimistoon viemään kuitteja ja homma pihvi. Tai niinhän sitä luulis:

"Itäisen tullipiirin tekemän päätöksen mukaisesti tullin asiakaspalvelu Kuopiossa loppuu 30.6.2009. Lakkauttamisen taustalla ovat EU:n tullilainsäädännön vaatimukset sähköiseen tulli-ilmoittamiseen siirtymisestä, tullin toiminnan yleinen tehostaminen ja toimintojen uudelleenjärjestelyt."

Ahah. No mikä ettei, helpompihan se on sähköisenä lähetellä kotikoneelta kaikki tarvittavat liput ja laput, ei tartte siirtää persettään mihinkään. Mutta luetaanhan etiäpäin.


"Tullissa valmistellaan mahdollisuutta hoitaa postipakettien tullaus netti-ilmoittamisen kautta. Tämä toteutuu aikaisintaan vuoden 2010 aikana."


... AIVAN. VOISIVAT SÄÄTÄÄ NOITA LAKEJA UUSIIN PALVELUMUOTOIHIN POHJAUTUEN EHKÄ VASTA SITTEN KUN NÄMÄ PALVELUT ON JULKISESSA KÄYTÖSSÄ ASDADAs

Toisinsanoen matkataan jyväskylään tai muualle metropoliin jossa on vielä varaa pitää tullitoimistoa yllä, tai maksetaan itellalle 22,60e huolinta (wut?) - maksua + tullin perimät verot. Imekää lekaa, mikäli lainsäädön taitamiseltanne ehditte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.