IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

OUTOJA KALOJAAAAAAASunnuntai 15.02.2009 06:24

Kyllä, hyvät naiset ja herrat! Elämänne trilogia on vihdoin alkamassa! Päätepysäkissä teitä odottavat lapset, omakotitalo, lähiö, ehkä jopa jonkuntapainen kotieläin, mutta ei huolta - vaihtoehtoja on rajattomasti! Voit valita joko kissan, koiran tai miljoonia erityyppisiä kaloja, voit valita blondin, bruneten, punapään tai minkä tahansa lukemattomista värjätyistä hiustyypeistä! Kyllä, vaihtoehtoja on rajattomasti, ja sinä itse päätät kaikesta! Palveluntarjoajasi vain asettaa sinulle puitteet, joitten lomassa elää.

Lisämaksulla saat mahdollisuuden elää boheemina taiteilijana ilman rahaa mutta kera periaatteitten, joista et luopuisi edes äitisi hengen takia! Nyt sinulla on mahdollisuus myös olla erilainen, rikkoutunut muotti, oman tiensä kulkija! Ei hätää, mahdollisuudet ovat rajattomat. Voit olla muusikko, maalaaja, kuvanveistäjä tai mikä tahansa uskomattoman monilukuisista taiteilijatyypeistä - me asetamme sinulle puitteet, joitten lomasta valita!

Muista, jokainen elämä on samanlainen sekä samanarvoinen - mutta lisämaksulla voit olla samanlainen sekä samanarvoinen omintakeisella mausteella!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.