IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 15:28

Eivittu, oon kuunnellu tuon Glorian jo neljä kertaa tänään, ja tekee mieli vielä lisää. Siistiä.
Toinen hyvä ois Umpikujassa muttamutta!

Miksi kaikki aina nykyään kirjoittaa jonnekin random _IRC-GALLERIAAN_ päiväkirjaansa? Vaikka noh, jos vähän modaa kaveriryhmiä ja sillain ni ihan järkeväähän se voi kans olla.
Mutta kokeillaan ny sitten! Ei saa tuomita jos ei kokeile.

Torstaina muutan omaan kämppään, Oulun keskustaan, kaupungintalon viereen. Vähäsen jännittää! Ja Perjantaina järkyttävät reubit/ainakin juhlat sitten ku Reetta täyttää ja sillain.
Vois wowittaa niin sais vähän miinuspisteitä sosiaalielämään, muttakun tällä Kreivin laptopilla on niin vitusti lagia. Pitää odottaa varmaan vielä jonkun aikaa jotta voi _plugittaa tuon johdon omaan koneeseen kiinni, vaikka eipä se varmaan toimi vielä sittenkään.

Tekis mieli tehdä muutakin kuin vain istua yhdessä paikassa. Lols, tällä hetkellä mitä tiedossa on tälle päivää = Ruokaostokset. That's it. Treenitkin siirtyi torstaille.
Hyvähän se on sanoa että "oispa tekemistä" kun kaikki muut on koulussa, jota ei itse voi/saa käydä. Tuntuu ihan joltain epäsosiaaliselta kesälomalta.

Oon huomannu että pukeutumistyyliä _vois kyllä muuttaa kun olen viimeisten muutamien vuosien aikana kerennyt olla vähän mitä sattuu - metallisti, gootti, hippi, rokkari ja nyt joku vitun sekasikiö - eikä pukeutumistyyli ole muuttunut sen jälkeen kun se muuttui niin _vitun radikaalisti seiskaluokalla (kuka vielä muistaa : DDD).
Mut tykkään tästä liian paljon, ei tunnu luontevalta pukeutua niinku musiikkimaku/luonne neuvois! Vittu, vaateangst. How low can you get?

Ystävät on ihan Helvetin tärkeitä.

The Beatles soi, kitara käteen!
Peace & Love, folks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.