IRC-Galleria

Hmm.Keskiviikko 14.11.2007 20:46

Odotan viikonloppua innolla. Kuulemma on olemassa kiva salaisuus "hyvä juttu" jota mun pitää myöskin odottaa innolla. :) Saa nähdä mikä se mahtaa olla! Sian morsian soitti ja hölisi moottoriajoneuvokiellosta ja jostain Markusta, sitten se hoki että pitää lopettaa. Kovin epäilyttävää. Varmaankin pimeäajotunti Nivalan golfkentällä. Ainakin luulisin niin kovin vahvasti. Pelattiin tänään metsästäjän kans pöytätennistä ilman pöytää - oli aika mielenkiintoista ja peli oli vauhdikasta. Useita luita olis pienelläkin vauhdinlisäyksellä murtunut, oli se niin vauhdikasta.

Siinä piti siis lyödä pallo suoraan toista kohti jonka piti ensin pysäyttää se mailalla ja lyödä ilmasta takaisin. Nyt juon päärynämehua kaikessa rauhassa ja kirjoitan julkiseen päiväkirjaan, jotta kaikki menninkäiset ja sensellaiset (ehkä ihmisetkin) voi käydä lukemassa mitä päässäni liikkuu. En ihmettele jos eivät selväjärkisenä pidä.

Häkellyttävän jännittävää. Asensin Ubuntun 7.10 version koneelle ja vaikuttaa toimivan vallan mainiosti 4. asennuskerran jälkeen, moitteetta siis. Suihku tekis oikein hyvää. Taidan tämän jälkeen sinne lähteäkin. Huh huh. Kova kirjoitusurakka ja silleen. Tuhlasin tähänkin aikaani ainakin 10 minuuttia. Sitä saakin vanhana kuolinvuoteella todeta että olis sen 10 minuuttia voinut käyttää ihan muuhun, vaikka eriskummallisten töhnien kaivamiseksi korvista. Hykerteleväisen yltiömäistä toimintaa. Oppisi monia uusia asioita kehostani.

Huh huh. Ei olisi kannattanut lukea. Nyt sinäkin hoksasit juuri tuhlanneesi aikaa täyteen turhuuteen. Itke, peto. Varmaan olet ylpeä itsestäsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.