IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 03:02

Päiväni, silmissä, aivoissa. Älkää katsoko minuuu. Ma vaan oon töis täällä. Te ootte kuolleita.
Ette kuolleet turhaan, jonkun maha kurnii. Me kuollaan turhaa. Me ei saada mitään hyvääääää. Paitsi naminamia. Se soi, hermo menee. Se jatkuu, kohta se räjähtää. Ei en voi. Se hymyilee.

Se MUN tosi hyvä, omaperäinen ja uus suunnitelma. Mennään juomaan viinaa. Niin siis ehdotuksia, mikä city? Ma mietin jos turku? Ku voitas sitten mennä rapuloissa muumimaahan!! :D Eikä saisi nauraa.. No ei. Nipsu on kuullemma ilkeä siellä, kaikille tytöille. Hakataan se. Saataisko kuolemantuomio? Ei me kyllä.... Eihän me kyllä ansaita sitä. Me kaikki. Kenestä kaikista muuten puhun, meistä? Ketkä? Minä,Katja,Hartsu,Mika,Riku,Henri, Maago.. Laittakaa nimiänne. Kaikki mukaan. Tehdään jotain mitä ei vielä koskaan olla kokeiltu, perseet. Maago, tää on sun viimenen reissu. NYT ET SELVIÄ :D

Ma meen töihin 5h päästä. Oon pirtein. Montakohan tuntia oon nähny unia? Sunnuntaista tähän asti oon nukkunu 7h. Niin missä vaihees mun pää lyö tyhjää? Mun pää tekee ylitöitä. Eli toimiiko se nyt täysillä koko ajan. Lyön vaan pökköä pesään. Ajatuksia tulee, mielikuvitus kulkee. Viisaita juttuja tulee, mutta niitä ei julkasta. Mun pallotarrahanskat on parasta, kuortaneen nuorisolla on uus juttu. Heitetään pallloja, tanssitaan ja näytetään aikusilta. Joku jää vielä auton alle, voi surku.

Riku tykkää Kuusiston Antista
Henkka tykkää Tomin isästä
Maago tykkää popsia
Teemu tykkää paljaasta pinnasta
Katja tykkää tisseistä
Taipale tykkää sormestaan
Solja tykkää jäädä auton alle
Hippi tykkää kemikaaleista
Joonas-Juho tykkää ilmeestä
Heidi tykkää halista
Lehtimäkeläiset tykkää laulaa kauniisti, eikä kuale
"Kromisade" tykkää Reinosta
Teidän äiteet tykkää tietää
Ma tykkään hanskoista
Niin ja Matti <3 Mervi



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.