IRC-Galleria

Niin tosiaan, iltaa! Täs oon asettunu aloilleni mun kämpille jossa on hiljaisempaa ku koulus tuomipäivänä.. HAHAH....(Arton vitsit 2002). No varmaan nyt kukaan on silloin koulus? hä? Kaikki yrittää tottakai silloin saada, eli on tampereen senssillä (senssillä saa aina) ma ainaki meen heti ajois sinne ovelle... katos nyt ku koko maapallo on siellä silloin jonottamas niin...! Haluan olla mies ennen ku kuolen. Vähän niin ku Yli-Rantala, se on saanu.. En nyt mainitse tytön nimeä tai joudun sen nyrkin tielle. Kyllä se mua silti ärsytti silloin aikoinaan..... saatana..... siis ärsytti se juttu.. se on mies ja minä en.. ku en oo saanu.. Vitun Teppoki saanu, ku sehän on kuullemma kans mies... (hyi ristus) Mua ei kiinnosta olla mies.. en halua saada..... oon poika mielummin, eli homo? Sori Karo... En oo mies... Vai oon poika, joka ei oo homo, josta ei saa miestä ku en oo saanu, enkä halua saada, mutta en oo homokaan ku tykkään susta... ja kekseistä, toisin ku Tia, joka onki ihan tyhmä... Tua alkaa jo kuullostaa mystiseltä.. tua saaminen. Mitä sää Teemu sitten sait ku susta tuli mies, mutta oot silti ihan sama ku ennenkin, niin ku me muutkin pojat, pikkuveljet? Ma taidan kuitenkin uskoa siihen vanhaan juttuun, että oon mies vasta sitten kun osaan veistää pajupillin ja soittaa sen laulun... hyi yäk.. Älä huoli Karo, kyllä ma sen vielä joku päivä veistän... Sitten haistatan paskat teille kaikille.... Te jotka ootte saanu ette edes oo oikeasti miehiä, teitä on kusetettu, teidän omat isät ja isoveljet... otan osaa.... otan todellakin osaa... Joo kyllä... Teitä käy niin pirusti sääliksi.. Tämä juttu päätty tähän ja tästä ei enää keskustella ku tämähän ei oo ärsyttävä puheeaihe, mutta.. en kai minä tahallaan ärsyttääkseni tästä kirjota?

Hmmm.. Te puhutte, että ette oo nähny mun koskaan suuttuvan.. nyt oon vihanen, todella suuttunu ja kusipää.. Lauantaina oli niin hyvät pileet, oli boolia ja eri paikkakuntalaisia.. asiallista... lisää tätä! Kerrankin saan olla vihanen niin oon kans loppuun asti.. Väiski Vemmelsääri tietäis mitä pitäis sanoa tähän tilanteeseen =)

Toin kämpille jouluvalot, koristeita, kynttilöitä ja keksiä =) Huomenna siivoan ja järjestelen uudestaan, viksummin! Haluakko sää Niina antaa mulle vielä ne sohvatuolit? Tiistaina kaikki muuten lehtimäelle yökirkkoon??! Ku kerran ollaan suomalaisia, kristittyjä, kastettuja, hyvänäköösiä ja semmoosia... Henkka tietää! Paitsi ettei mua oo kastettu..... mutta voinko silti mennä? Vai meenkö R-kirkkoon? Vaikea arvata mikä se on.... se on vielä pieni, mutta ei meitä Rvaisiakaan oo vielä paljon, niin ei sen tarvikkaan olla suuri.... teitä uskovaisia on vähän enemmän.. mutta kyllä me silti aina teidät voitais tappaa vasaralla! VARSINKIN ME KUORTANELAISET VOITAIS TAPPAA TEIDÄT KAIKKI MUUT VASARALLA, ÄITEEN KANS, LUVAN KANS,KUORTANE PAITOJEN KANS, BOOLI PÖHÖNIS, SILLOIN KUN TE NUKUTTE (te kaks)... oon kiva poika.. oon oon =) Voisin myös mennä nyt nukkumaan ku kello on vasta kolme... ja tuloo niin tervettä ja normaalia juttua... josta saa olla ylpeä huomenna.. Riku meni nukkumaan.. Katja valvoo.. en jaksa valvoa sen kans kilipaa.. se on työtön.. mulla on koulua.. perkele... kostan vielä..!

King Diamond - Sleepless Nights

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.