IRC-Galleria

Leipää - Tee Se Salaa.mp3Sunnuntai 08.01.2006 05:33

Kipiänä... Kuume menee ohi ja sitten iskee oksennustaudin oireet... Mutta missä viipyy se oksennus? Alkaako se heti kun meen sänkyyn, heti kun suljen silmäni ja alan näkemään unta semmosista asioista mistä ei varmaan kannattaisi nähdä unta..? Jos en menisi nukkumaan niin en oksentaisi? Huijaisin..... Olin äsken kauaskalliolla tupakilla, sieltä näky mäyry, ei mikään ristuksen ruma maailma, vaan mäyry. Tuli ikävä carinaa... Jos se olis vielä tuos pihas niin todellakin menisin sillä ajamaan sataa, ilman lupaa ja äiteeltä salaa! Eli olis kamalaa. Karoliina nukkuu ku on kipiä, jos se ei oo aamulla terve niin voin jopa suuttua eräälle bakteerille... sais luvan peljätä.. Onko epäreilua ku se bakteeri on sen kans, mutta minä en? saatana..... mulla on oikeus olla mustasukkainen!

10vuotta myöhemmin--->

2003 ysien tulevaisuuden ennustajat on siivoamassa leppälän kouluja leipäpalkalla, miehekseen neidit ansaitsivat ruonalaiset epäherrasmiehet, onnea teille kaikille :) Kirjoitetaan teille kymmenen vuoden välein missä pidetään lystiä, missä te ette :)

Riku ja Marko kantavat kirkkorannalla karhun sixpackejä, he tulivat juuri pitkältä lomalta jamaicalta, eivätkä vielä jaksa lähteä töihin avaruuteen vaan rentoutuvat kuortaneen lämpimässä hiekassa. Vaimokseen he saivat sitä mitä ruonalaiset epäherrasmiehet ei saanu.. sääli.

Arton tulevaisuus on vielä avoin, koska se ei ole käsikirjoitus, siihen ei kyllä kuulu grilliä.. Ei! Arto oli selvinny JO kaikista mahdollisista saurauksista, samoin Karoliina. He viettävät ansaittua syyslomaa länsikylässä, sen metsissä (Karo on vieläkin yhden jutun Artolle velkaa siitä kun oli kymmenen vuotta sitten sairas eikä voinut sitä antaa). Arto suunnittelee päässään kuinka valtaisi kuortaneen ja sen jälkeen lopun maailman.. yksi valtio, 512 johtajaa ja monta kieltä, mutta samat kirjaimet, ainaki se yks. Arto ei kuitenkaan ajattele tätä ääneen koska eräs henkilö on jo kyllästynyt siihen.. kukapa ei kymmenessä vuodessa? Ei kukaan muu paitsi TUO?
Arto alkaa ajattelemaan jotain muuta koska hän huomaa että eräs alkaa lukea hänen ajatuksiansa ja alkaa näyttää vihaiselta... (Arto unohti tehdä sen salaa). Molempia alkaa jo väsyttämään, kun ovat pyörineet metsässä koko päivän ja syöneet VATTANSA täyteen marjoja ja keksiä. He lähtevät kohti kotia, Karo käynnistää vaaleanpunaisen Dodgensa, Arto taas istahtaa omaan autoonsa, alkuperäisen riemukuplaan. Samanlaiseen kuin kyseisessä elokuvassa.. Eli elävä kupla =) Arton ei tarvitse käynnistää unelmaansa, vaan se käynnistää itse itsensä. He ajavat kilpaa mäyryyn, eli kohti auringonlaskua, ei tarvitse paljon miettiä kumpi voittaa..... Tai no teidän varmaan tarvii, mutta mun ei tarvi..

Hyvää jonkun randomin ihmisen syntymää, laittakaa kuusi paikoille ja lahjoja kilteille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.