IRC-Galleria

RINKELII

RINKELII

reenaa reenaa ja reenaa.

huh huh mikä päivä...Lauantai 25.10.2008 11:54

talliin aamulla klo 6.15, no siinä nyt ei mitään normaalista poikkeavaa. hirmuisella kiireellä touhuilen että ehdin saada kaiken valmiiksi, ja sitten nokka kohti lappeenrannan ravirataa. no perillä sitten ville tulee käymään meidän autolla : joo ravit alkaa klo 18.30 (mä luulin että klo 18..) no ainakin oltiin ajoissa paikalla.
Heppa oli hyvä lämmityksessä, ei pöllöilly mitään ja me voitiin vaihtaa kuskia jopa lennossa! vau! (eikä tullu kenestäkään jauhelihaa)
no starttiin... esittelyyn mennessä demsu pomppii kuin olis vieterit takakenkien tilalla, etupää ilmassa, jepjep, syke mulla tässä vaiheessa 200. no esitelyssä demsu laukkaili ja poukkoili, ja auton taakse mentäessäkin vielä pariin otteeseen, on se ville hullu kun tuolla ajaa :o no, radalta 11, toiseen pariin ulos, viim takasuoran alussa kuulemma kuolemanpaikka hevonen tuntui väsyvän joten ville käänsi kolmannelle, loppusuoran alkuun asti demsu urheasti pinkoi kolmatta rataa kuolemanpaikka hevosen rinnalla, siinä vaiheessa kuulemma oli korvatkin vielä kiinni, hyvältä kuulemma tuntui loppuun asti, ja urheasti tamma tuli maaliin saakka. märkä keli, silloin ei oikein demsu tykkää edetä. oon kyllä tosi tyytyväinen tuohon starttiin!
no, kotimatka alkoi klo 21.45, utin abc:ltä vähn hamburgeria matkaan ja nokka kohti kotia, vettä tulee kuin esterin perseestä, pyyhkijät vinkuu joka pyyhkäisyllä: skiivks skviiks, sitä sitten kuuntelin kolme tuntia, lahden jälkeen moottoritiellä meinasi väsy iskeä, mutta sinnikkäästi kotiin klo 01.15.
on tää hullun hommaa, mutta silti jotenkin niin antoisaa. päivääkään en pois vaihtaisi!
nyt vaan nenä kohti uusia haasteita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.