IRC-Galleria

Radagast75

Radagast75

Teemu Hannilasalo

Blogi

« Uudemmat -

Elämä onSunnuntai 08.02.2015 00:37

Kyl elämä voi olla hankalaa vaik samalla helppoa, syytä on iloon paljon mutta silti tuntuu useen että on aivan eksyksissä ja tietä parempaan ei näy. Jumittaa vaan paikoillaan eikä tiedä miten eteenpäin.

KeskivviikkoKeskiviikko 13.07.2011 21:35

Ja tänää ollu nii pointless olo ettei mitää määrää... Tekis mieli ottaa muutama bisse... Mut ei se oo kivaa juua täs tilas bissee ku ei muille sovi (Kaikki 2 ketä ny ois mahd nykyää voinu ex tempore lähtee)

Sellasta se o sitte.. tv-sarjat ja leffat o kymmene kertaa katottu, ulkon o käyty ja oltu ja pelaamine alkaa kans tuntuu puulta ku sitä on kans tehny viimeset vuodet iha vitusti liikaa.

Suoraa sanoe siis harmittaa ja vituttaa, ei oo tekemistä... Eikä tuu tekemistä joten istun olkkaris taas tänki päivän ja haikailen mennyttä.
http://www.adressit.com/paratutkimus

Tuonne kaikki nimiään lisäilemään tärkeän asian puolesta =)

Kiitos jo etukäteen!

Jännää :-)Lauantai 16.06.2007 20:36

Paljon sanomista olis mut ei oikee löyä sanoja...
Sen mä vaan sanon et mukavaa on ku et ollukkaa hävinny galaksin uumeniin <3
Peleistäkin on siis oikeasti muuhunki ku pelaamiseen :-D

Paljastuksia.... Maanantai 21.05.2007 19:15Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida!
Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen.
Sen jälkeen laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki päiväkirjaasi lukevat!!!

Hyvää yötä!!Tiistai 15.05.2007 01:07

Sitte ois tgaas aika mennä nukkuu ja pistää ittesä konneesee 10 tuntii mistä tulee varmaa taas nukuttu about 6 ja maattu turhanpanttina sänkysä se loppu neljä :-/ No mut aina voi toivoo et näkkee kauniita unia ni voi niitä mietiskellä siin aamulla sih :-)

Usvaki tulloo huomenna päiväks taas pitkäst aikka :-) Harmittaa ku ei ton hoidon takkii voi olla lapsesa kanssa kunnol ku o kaikkii rajotuksii ja yksin ei oikke vaa sillon pärjää kaikkii hommii Usvan kans :-( Onneks Mammasti tulee huomenna jelppimää :-)

Sais ton hoidon tosta päätöksee et sais jatkaa normaalia elämää mut ei ttiiä ku voi mennä pariki vuotta... Keskimäärä o puol vuot vissii....

Onneks on hyviä mystäviä tukena <3 Se tärkein vaan puuttuu :-(

Mut kauniita unia ja kisun kuvia :-D

Osastolta 016... Tervessii vaa!!Lauantai 14.04.2007 14:07

Sainpas juur joku aika sitte luvan noust sängyst :-) Oli paikat vähä kippiänä ku maammu varmaa 24 tuntii selällää sänkysä :-D Ja eile leikattii masua ja laitettii BD-Kanyyli että saa sitte dialyysi hoitoa annettu... Viekä vähä ikävän tuntune toi haava mut kyllä se siitä... Oppimista todin on että miten noussoo sängyst jne ku vatsalihaksii ei sais käyttää :-D Mut joka tapaukses tää on varmaan sen kärsimise arvoista :-) Ja näi se homma etenee :-)

Tiedustelupalvelun kaverilista kysely!Maanantai 12.02.2007 21:00

Kaverilistaa

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.

Hyvä on...Lauantai 27.01.2007 08:25

Jos ei jätkä kerra saa nukuttuu ni kattoo sitte jonku leffan täsä... Ehkä sitä sitte nukkuu vaikka toho soffalle jos ei muualle :-D

Joo...Lauantai 27.01.2007 06:25

Saispas nukuttuu.... Ajatukset pyörii yhen asian ympärillä vaikka järki sanookin että pitäis pyörii ihan muiualla. Mut jäis edes yöksi nuo asiat unholaan että sais nukuttuu... Päiväl pittäis taas jaksaa leikiskellä Usvanki kanssa eikä siitä tuu mittää jos iskä on rättiväsy. No jos tästä menis makaamaa sänkyy takasi jos vaiks tuurilla sais tunnin nukuttuuki :-) Toivottavaste ei soi ratiosssa enää yötä tänä yönä...
« Uudemmat -