IRC-Galleria

Raipee

Raipee

ei kerkee tehä muuta ku töitä.

Voih....Keskiviikko 05.04.2006 07:37

Kylläpä yövuorot voi olla melkoista kidutusta. Miksi tuo kellon-perkelekki kävelee niiiiiin hitaasti? Mummut nukkuu ja minä hypin kohta seinille ku itteeki nukuttais niin paljo. Kello raksuttaa ja joku veisaa radiossa oikein antaumuksella. Yövuorossa jokainen pikkunenki ääni on kuin joku ampus tykillä, niin paljo niitä risahduksia ja rasahduksia aina säikähtää. No kyllä tämä tästä.

No nyt on sitte muutettu omaan mökkiin tuonne takamaille, ja kivvaa on. Perkele, miksi pyykinpesukoneet painaa niin paljo? En oo kyllä kerenny siellä vielä pahemmin henkailemaan, muuta ku rapuloissani pyörin siellä sunnuntaina ja mitä nyt sitte töitten välillä oon pikkusen kerenny itteeni oikasta siellä. Vielä ei ainakaan vituta. Eikö se ookki hyvä?

Tänään piti sitten ajella taas kotopuolessa mutka, ku se yks älypää (ei, en vittuile:D) oli jättänyt kännykkänsä mun autoon. Känny löysi omistajansa ja minä sain siitä raskaasta ajoreissusta hyvitykseksi oivan synttärilahjan ja tyttöjen tekemiä tortilloja. Eikä myöskään sovi unohtaa ||styde|| :n omin pikku kätösin leipomaa maukasta syntymäpäiväkakkua. Kiitos näistä. On se kiva että jotku muistaa vielä tämmöstä vanhaa mummoaki.:D


Millonhan se kesä oikein tullee? Alakaa jo pikkuhiljaa nyppimään tosissaan tuo loskapaska. Sohjo ei oo mun kaveri.

Taas mua oli heitetty haasteella. Minähän olen sanonut teille että, ei kiitos. Ennemmin vaikka virkkaan pitsiverhoja tai luen oppikirjasta paiseen puhkaisusta, kuin vastaan noihin tyhmiin haasteisiin. Ei niitä haasteita edes jaksa kukaan lukea. Minä tiedän, olen nähny. Ne vaan rullataan nopiasti läpi ja siinä se. Siinä menee syvälliset vastaukset aivan harakoille. Hah.

Tässä oon muutaman päivän hymyssä suin muistellu meidän lauantaista baarireissua. Tai pikemminki sitä syömistä sen baarireissun jälkeen. Hyh, kaikki rasvaiset hampurilaiset, pitsat ja muut, meillä syödään jatkoilla pottumuusia ja käristystä.:D Onneksi sitä jäi vielä sen taistelun ja lattialle heittelyn jälkeen niin paljo kuppiinki, että saatiin mahat täyteen. Kylläpä uni maistu sillon hyvälle. Ens kerralla lupaan tarjota kanaa kermakastikkeessa.


No mutta näin tällä kertaa ja ens yönä taas. Hoplaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.