IRC-Galleria

2009Torstai 01.01.2009 06:01

Hauskaa, ihanaa ja mahtavaa uutta vuotta! :) Tällä kertaa numeroin kaksi-nolla-nolla-ja-yhdeksän. Paljon on tapahtunut sitten sen Tsiisuksen syntymän.

Uudenvuodenlupauksena (kiitti vaa Siiri :D) esitin ainakin sen, että tästä vuodesta tulee vielä mahtavampi kuin edellisestä! (Olihan niitä muitakin lupauksia, mutta niistä ei sen enempää.) Tekeehän se tietenkin tiukkaa, ottaen huomioon, miten mahtava tuo juuri äskettäin loppunut vuosi 2008 on ollut. Siitä voin kiittää teitä kaikkia ihania ihmisiä ja yhdessähän me selvitään tästäkin vuodesta vielä paremmin muistoin (ja sen sellaisten jutskien) kuin edellisestä. 8)

Kertauksen vuoksi listasin vain hieman (muuten lista olisi loputon) vuoden dramaattisia kohokohtia ja erikoisuuksia: (Yritän mennä aikajärjestyksessä ja jätän kaikki turhat jutskat pois esim. jonkun lattiaremontin ja HPV-rokotetutkimuksen...)

- Umpilisäkkeen tulehdus --> leikkaukseen (umppari, naks, pois). Katri muistat varmaan ne hetket kartsalla ja hesessä ku yritit tappaa mut kipuihin naurattamalla. x) Muut muistaaki sit sen sairaalakäynnin, arven (sehän ei aluks ees umpeutunu kokonaa vaa mus oli ylimääränen reikä), yms. Siinä meni hiihtoloma toipuessa + parin viikon liikuntakielto.

- Koe- ja koulumenestys keväällä. Te rakkaat ystävät varmaan muistatte, kuinka paljon nähtiin vaivaa, kun pelättiin ettei päästäisi HYKiin. Nyt ku sit ollaan HYKissä niin kyllä sen huomaa, miten ote on hieman löystynyt. :DD

- Nykytaidekurssi. Must tuntuu et kuvataide ei voi olla hauskempaa! :DD Emmä keksi... Mitä muutakaan voisin sanoa? Ja sit viel ne ihanat tärähtäneet tädit. x)

- Good Charloten keikka Helsingin Jäähallissa 3.4. ystävien seurassa oli just paras! (:

- Peruskoulu loppui. No, eipä tässä mitään lisättävää ole. Kaikki tietää, miten vapauttavaa se onkaan! :D

- Nuorten kotkien Itävallan leiri heinä-elokuussa oli kyl aivan mahtava. Ja viel ku plussaa ne bussimatkat (ja hotelliyöt) Suomesta laivalla Viroon ja sit Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin ja Slovakian (paluumatkalla) halki Itävaltaan Döbriachiin kansainväliselle leirille. :)) Ainii ja sit oli viel lokakuus se kiva vertaisohjaajatapaaminen siel Heinolas... :D Ja onhan täs ollu vaik mitä kivoja reissuja esim. Leppävirralle ja matkustelua ympäri Suomea. :)

- HYK. Vaikkei opiskelu olekaan mun intohimo, niin silti HYK on uskomattoman käsittämättömän mahtava lukio. En ees voi käsittää miten kaikki ihanat ja kivat ihmiset sattuu vaan olemaan samassa rakennuksessa ja käy samaa lukiota. ((:

- Tutorkurssi ja -leiri on ihan pakko mainita. Ihan erityisen hauskaa on ollut ja onneks tuo hauskuus saa jatkua vielä tämän vuoden puolellakin. :DD Tutorleiri oli kyllä unohtumaton... (x

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä... vaan todella tärkeänä:
- Laatuaikaa uusien ja vanhojen kavereiden seurassa. Siis en aivan varmana oo ikinä pitäny näin paljoo hauskaa, marsuttanu ja pilettäny (ihan sikana) mun rakkaiden ystävien ja kavereiden ja siskon ja kaikkien kanssa milloin missäkin paikassa! <3 Kaiken lisäks ystäviä ja kavereita on kerääntyny ennätyksellisen paljon tänä vuonna, kiitos paljon teille! :)

Ja vielä muistutuksena:
Yhdessä me tehdään (ja revitään kaikki irti) vuodesta 2009 vieläkin kivempi, hauskempi, mahtavampi, unohtumattomampi, traumaattisempi, hullumpi, piletyksellisempi ja ihan kaikkea mahdollista mahdollisempi! <3

P.S. Tänä vuonna voitaisiin myös pelastaa maailma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.