IRC-Galleria

Kiitti vaan Siiri ja Milla ;DLauantai 03.01.2009 22:49

Otan haasteenne vastaan.

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 5 ihmistä tekemään saman.

:DD Mulla riittäis aika paljon paljastettavaa, mutten haluu mihinkää Seiskan kohujuttuihin, joten paljastan lähinnä tällasii pikkujutskia itestäni:

1. Mua ällöttää aika harvat asiat tai siis ainakaan melkeen mikään ihmiseen liittyvä (esim. sairaalaohjelmien "ällöt" jutut, veri, elimet, napa, jne.) ei ällötä mua. Oon siivonnu yrjöjäki, ku toiset ei oo kyenny, ilman et se ois sen enempää tuottanu mulle huonoo oloo. Eihän se tietenkää yhtää kivaa oo ja on monia sellasiaki asioita mitkä ällöttää mua.
2. Edellisest tulee mieleen et kammoon melkeenpä kaikkii ötököitä ja ne ällöttää mua. Eniten pelkään kaikkia ampiaisia, hämähäkkejä ja sellasii ihmisis elävii loisii ja sen sellasii. Hyttyset saa mut vihaseks.
3. En oo saanu ikinä 4:sta mistään kokeesta. Huonoin numero, minkä oon saanu, oli 5½ matikan kokeesta 8. luokalla.
4. Vaik oonki aina vähä hassu, nii kuitenki "sekoon" tosi helposti esim. meen jo yhest karkkipussist sokerihumalaan. Toistaseks en oo ollu alkoholist ihan lärveis, nii en tiijä miten helposti meen känniin ja millanen oon sillon.
5. Nukun unilelun kaa ja mul on varmaa 100 unileluu lapsuudest tallella jossain tuolla noin.
6. Pidän aika paljon huolta ulkonäöstäni ja se ei ole mulle ihan yhdentekevää. Joskus turhaudun, jos tulee jotain pieniä ulkonäköongelmia, mut yleensä en anna minkään häiritä.
7. Mul on aina tarve kokeilla kaikkee uutta ja kaikkee esim. kokeilunhalust opin juomaan kahvia, alkoholia, jne. On tietysti asioit, joita mä en ihan heti menis kokeilee esim. etanoiden syöminen. Mut on myös aika helppo taivutella moneen asiaan, kunhan se ei loukkaa tai aiheuta harmia kellekään muulle kuin mulle itelleni.
8. Syön hirveesti kaikkee hyvää, mutten lihoa millään. Musta vaan ei saa läskiä tekemälläkään.
9. Mulla on ylitaipuvat peukut, ne esim. taipuu ylimmäst nivelestä taakkepäin tollai suorakulmaan. Oon muutenki notkee vähän joka paikasta, varsinki selästä.
10. Nukun aika usein liian vähän ja valvon öisin (ystävätki on usein huomauttanu asiasta) ku oon tällane yökukkuja ja -pilettäjä, sit aamulla aina ketuttaa ku väsyttää sikana. Sen takii saatan olla joskus myös hieman hajamielinen. Lomalla mul menee yleensä rytmit ihan sekasin.

Haastan teidät:
GASPARD
tennant
vientuliba
-Deadwing
||ei|a

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.