IRC-Galleria

Ovulaation ja PMS:n jälkeenLauantai 16.05.2009 05:42

Menkkani suorastaan räjähtivät tänään...

...ainakin tunteiden osalta. Siispä pahoittelen rakas siskoni tämänpäiväistä "hieman" desibelirikasta riitaamme, joka varmasti aiheutti sydänkohtauksen vähintäänkin kaikille talossamme asustaville mummoille, jotka ovat tottuneet rauhaan, joka huokuu asunnostamme. (Salee.) En edes sitä ennen osannut kuvitella, että meistä kummastakaan lähtisi niin kova ääni ilmoille.

Olen hyvin kiitollinen sinulle rakas nerokas siskoni, kun sinussa on selvästikin psykologin vikaa ja pelastit tilanteen ennen kuin se olisi riistäytynyt käsistä. Sait minut ihan hiljaiseksi, kuuntelemaan ja varmaan johonkin transsiin. Sait valon paistamaan risukasaankin. (äksdee.)

Suosittelen siis lämpimästi omppu & bansku -terapiaa kaikille jatkuvasti riiteleville sisaruksille. <3

Niin kuin kaikessa muussakin, terapian sivuoireena saattaa tulla hetkellisiä muutoksia puhe- ja kirjoitustapaan. Itselleni jäi tämä kirjakieli, vai mikä yleiskieli se nyt onkaan, päälle. Apua!

Ehkä menkkojen ja terapian yhteisoireena näin tänään muuten ihanien päiväunieni mainoskatkolla unen siitä kuinka aamulla herään ja huomaan, että minulle on kasvanut tissit. Se taisi olla vain pelkkä mainos. (Kenties ennustustoimiston?)

Ei mulla mitään sen ihmeempää. Öitä! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.