IRC-Galleria

onnettomuusaltisTorstai 11.06.2009 00:27

eilen luulin hetken tappaneeni erään papan töissä. syötin sitä vaa rauhassa ja väsyneenä, sit se ei yhtäkkii avannukaa suuta vaik tyrkytin sitä ruokaa väkisin, eikä se ees nielly edellisiäkään ruokii. sit se sekos. se meni jotenki ihan tiedottomaks ja tuijotti kattoon ja hengitti raskaasti ja oli ihan kalpee ja näytti et pyörtyis koht. tyyliin sai jonku kohtauksen. o.o menin vähän paniikkiin, ku luulin et tapoin sen ja se vietiin viel jonneki hoitoon. mut yllätysyllätys, tänään se oli viel ihan hengissä osastolla. hengitti se ainakin. ;S ja siis mähän en tietenkään halunnut et se kuolis. :DD ei saa siis käsittää väärin, kiitos.

sit tänään ruokin väsyneenä erästä mummoa lounaalla. opetin sitä, miten mukia pidetään kädessä. lopputulos oli niinkin järkyttävä, että mä ja se mummeli, sen pyörätuoli ja koko lattia tulvittiin ihan hirveeltä lemuavassa maidossa. vitsi mä oon taitava, enkö vain?! kaiken lisäks mulle jäi siit maidosta mun valkosiin hoitsuhousuihin kauhee haiseva "kusiläikkä" ja siinä mä hipsin nolona terveyskeskuksen ruuhkaisan aulan halki pukimoon ja vaatepesuun vaihtaa puhtaat työvaatteet.

hyvä minä! D: väsymys + syöttäminen = huono yhdistelmä rakkaitten 10 lapseni hoidossa. joo, oon kiintynyt niihin vanhuksiin ku ne vaa on nii avuttomia ja "sulosia" ku pikkulapset eikä mitenkään erityisen kiimaisiakaan. <3 <69

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.