IRC-Galleria

RauliJediL

RauliJediL

Wherever you go, there you are!

Styroksin palanenLauantai 21.12.2013 21:55

Kävelen Etu-Töölössä. Ohitin hipsteri/rokkari/poppari mikä lie parturin joka näytti vihreää valoa että tilaa on ja astu sisään ja muutta itsesi. hanki väriä elämään. Turhuus alkaa oksettaa minua kun mietinkin itseni muuttamista. Minulla on kaikki mitä tarvitsen nyt. Pieni työpaikka Kalasatamassa yhdes lähikuppilas tiskarina. Se palkka minkä saan riittää ruokaan, vuokraan ja alkoholiin, luojan kiitos. Säästän hyvin myös kun en huolehdi hygieniastani. Vessapaperi riittää hyvin perseen pyyhkimiseen. Kädetkin pesen jo tiskarin duunissa. Olen aika ekolooginen melkeinpi.
Pieni suklaapuoti. Joku eduskunnan hyypiö siellä ostelee namuja itselleen kai sitten joihinkin kansan puolesta järjestettävin istuntoihin. Yksi suklaakin näköjään maksaa 52 euroo...Pitäisikö siitä nauttia? Hurja määrä rahaa pienestä nokareesta. Montakohan neekeriä tuonkin valmistamiseen on kuollut?......Oho? Koiranpaska? Koiranpaska jossa on pieni styroksinpala päällä? Hahahahaha! Ei jumalauta! Elämän pieni ihme! Noin pieni styroksin pala joka voi millon vaan lennähtää pois, mutta ei vielä näköjään. Paska pitää hyvin kiinni. HAAHAAHA! Voi pikkusta. Olisipa kamera tälläisiä hetkiä varten. No, onneksi on muisti ja muistaa vielä. Jos joku kysyisi minulta kuolinvuoteella "Mikä on elämän kaunis tarkoitus?" "Koiranpaska jonka päällä on pieni styroksipala!" Vastaisin minä! HAHAHA! Jahas. Joku Ruotsin skidi juoksee äidin helmaan itkien. Taisi säikähtää minua. Lellitty äpärä... Huoh. Voisi käydä yhdellä ennen kotiin menoa.

"Kiitos."

Mitä!? Kuka puhuu? Kuka sanoin kiitos?! en näe ketään ympärilläni? Ikkunatkin on hiljaisia kerrostaloissa.

"Kiitos kaunis."

Ei helvetti....Puhuva styroksin pala sanoi kiitos mulle??? Juoppuhulluus iskee....

"Haluan kiittää sinua."

Mistä styroksin pala halua kiittää minua? Tämä on jo liikaa!

"Sinä huomioit minua. Nauroit ja hymyilit minulle. Annoit voimia. Nyt päästän irti viimeinkin tästä kaikesta paskasta johon olen jäännyt kiinni koska itseluottamukseni on tullut takaisin. Kiitos sinun."

E...Eipä mitään?....

"Lähden nyt! Hei hei!"

No nyt se lähti lentoon.....Styroksin pala jolla on itseluottamus? Ehkä tässä sittenkin on jotain järkeä? Ainakin se oli kohtelias styroksin pala. Ei saatana! Pelastin tuon styroksin palan kaikelta tolta paskalta!?.... Nyt on pakko päästä paskalle! Vatsa meni sekaisin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.