IRC-Galleria

I <3 hunting accidentsMaanantai 18.06.2007 05:20

(Otsikko on mun eläinaktivistipinssistä :p)

Oh noes, Provinssirock has finally ended now! The end, end of story, goodbye!
Yääh. Siellä oli niin helvetin kivaa. Ensi vuonna uudelleen, ehdottomasti. [: Lauralle, Mangille ja Riikalle miljoonia sydämiä ja kiitoksia hyvästä seurasta~
Oon kyllä joku täydellinen esimerkki siitä, että hauskaa voi olla festareilla ilman tippaakaan alkoholia. :p Ja se on ihan totta.
Niin ja kiitti tietysti niille kaikille upeille bändeille, joita saatiin kuunnella~~ Velvet Revolver, Apulanta, Maj Karma, Scissor Sisters ja MUCC ftw! Tajutonta meininkiä, Saksisiskot veti ainaki niin jumalauta hyvin, ettei mitään rajaa. Meikäläinen oli aivan fiiliksissä ja menos mukana, huusin äänen pois ja käsiki tuli kipeeksi taputuksesta. : D Hyvä se Amy Winehouse-läppä, menin ihan täydestä. Ja tyypit ihan pokkana dissas jenkkejä. "But in America there really are good people! Well, they're all already dead." tms. : D Loistokasta.
Pökkään tänne jtn kuvia, kun jaksan niitä omalta kameraltani siirtää ja saan kaveriltani hänen ottamiaan kuvia~ (En ehkä kuitenkaa laita niitä meidän salakuvia, joita otettiin kaikista oudoista ja helvetin hyvännäköisistä tyypeistä 8-D Blondi jätkä dösäs<3)
Pakko viel loppuun hehkuttaa mun Elvis-pinssiä. Se on niin komea. Helvetin komea. x] Maksoki kolme euroa, mut on se minulle sen arvoista~ Elvis ftw.

Nyt nukkuun. Herätty aikasin Saraa katsomaan, joten nyt maittaisi uni. : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.