IRC-Galleria

ReiFur

ReiFur

i ɟɟo ʞɔnɟ puɐ noʎ ʞɔnɟ ಠ̯ಠ

hennalle<33Keskiviikko 09.06.2010 00:45

Aina ei jaksa hymyillä, mutta ei tarvitsekkaan.. On vain opittava ymmärtämään että se mikä ei tapa, vahvistaa! Jokainen vastoinkäyminen tuo jotain hyvääkin tullessaan...

Myös se on täysin totta, että se aika mikä nyt menee perseelleen on valoisaa tulevassa.. Kukaan ei elä täydellisessä maailmassa, jossa jokainen asia olisi täysin ihanaa ruusuilla hyppimistä! On miljoonia ja taas miljoonia jotka ovat kokeneet saman, ajattelevat samaa, ja tulevat toimimaan samoin... Et ole koskaan yksin, joku on aina vierelläsi...

Vaikket aina meitä musitakkaan, olemme silti täällä. Kuin kallio, seisomme vierelläsi läpi tulen, veden ja harmaan kiven! Et saa meitä luotasi ja jäämme aina kaipaamaan jälkeesi... Älä siis turhaan itke yksin.. Voit aina soittaa, käskeä sinne ja itkeä meitä vasten.

Vaikak soittaisit keskellä yötä, lupaan että vastan sinulle, lupaan että tulens inne jso pyydät... Lupaan sen sinulle aina!



Mutta muistathan kulta: Et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa, mutta jos hän rakastaaa sinua nyt, millä muulla on väliä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.