IRC-Galleria

ReiFur

ReiFur

i ɟɟo ʞɔnɟ puɐ noʎ ʞɔnɟ ಠ̯ಠ

[Ei aihetta]Perjantai 22.06.2012 01:46

tää on omistettu sulle rakas...!
"välillä" on aika usein, liian usein. mä en missään nimessä halua koskaan päästää sua sinne, mistä mä vaivalla kiipee kokoajan pois. ja vaikka ollaan pohjalla niin siinä on etunsa; aina on pohjaa mistä ponnistaa! ja kaikki tietää, että ihan jokainen joka tai mikä menee ylöspäin, tulee myös alas; ei siellä kukaa pysy ikuisesti.
ja jos mä en ihan tosi välittäis susta, just semmosena kun olet, mä en olis tässä. lupaan sulle, esitit tai et, mä ihannoin ja ole uskomattoman kateellinen sulle siitä kaikesta mitä sulla on ja mitä sä olet. Sä olet kaunis, persoonallinen, uniikki, ihana, rakastettava, viisas ja aivan liian hyvä ollakses todellinen tällä masentuneella ja kuolemaa tekevällä pallolla, joka on täynnä pahoinvoivaa kansaa, jota ei ehkä kukaan koskaan pelasta!!
mä en koskaan jätä sua tänne yksin, ja millon vaan, aina kun haluat ja vaikket haluiskaan, lupaa mulle että sä kerrot kun on paha olla! mä tuun ja halaan sua, mä en jätä sua yksin ja vaikka mitä kävis mä olen tässä, ihan vaan sua varten, joten ota tukee, niin mä vaikka kannan sut loppuun... . .
sussa ei ole mitään vihattavaa, ja sun pitäis olla viimenen ihminen joka vihaa itteensä!! mä katson joka aamu peiliin ja mietin onko tässä mitään hyvää, mitään järkee, ja miks mun tarvii olla täällä. karu ruma lehmä joka ei tee mitään oikein ja josta kukaan ei välitä. MUTTA HERÄÄ!
kukaan muu ei tee alotetta sun puolesta, joten rakas, ota ittees niskasta kiinni ja nää kuinka KAUNIS sä olet. huomaa miten RAKASTETTAVA ihminen siellä sisällä on odottamassa että joku heräis huomaamaan että rakastaa sua. katso sitä REHELLISTÄ ja LOJAALIA ihmistä silmiin ja kysy, kuinka sokea toisen tarvitsee olla ettei huomaa sen kaiken maalatun hymyn läpi sitä surua ja tuskaa jota sä mukana kannat, ja silti meet päivä kerrallaan seuraavaan... . .

Rakas, jos mitään muuta sulla ei tänkään jälkeen ole, niin minä. mä taritsen sua, mä uskon ja luotan suhun ja toivon että jokaisena aamuna sä heräät mun kanssa samaan aamuun. sä et voi jättää mua tänne.. . . Rakastan sua<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.