IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 19:39

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Niin kuin monella muullakin, niin puhun kyllä paljon yksikseni, tai kissalleni.. Että tosin onko se nyt sitten niin erikoista, kun monet ovat täällä näyttäneet tunnustavan saman "ominaisuuden".?!
2. Minulla on pakkomielle laulaa musiikin mukana, vaikka en k.o. biisiä osaisikaan! Sori, jos se käy joillekin hermoille...:D
3. Nauran paljon katsellessani leffoja/sarjoja, ovat ne sitten minkälaisia tahansa...porukat aina sanoo, et kuulee, et Jenni on ylhäällä katsomas TV:tä! Höh, nauru pidentää ikää :D
4. Olen aina kammonnut ja inhonnut ilmapalloja, en tiedä miksi, mutta en mielelläni ole niiden läheisyydessä!
5. Jos porukoitteni keittiö on sekainen, minulla on pakkomielle aina siivoa se, vaikka minun ei todellakaan ole pakko ja vaikka "jobi" olisikin jo "määrätty" jollekin toiselle. En vain voi sille mitn, että en halua katsoa sitä sekaisena. Tosin keittiö on usein sekainen ja se ei siivouksen jälkeen kauaa siistinä pysy! (ei voi ymmärtää niitä, tosin taas kun katsoo omaa tiskipöytää..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.