IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 04.09.2009 00:47

Khaamee fiilis jatkaa kirjottaa sitä mun yhtä huumefikkiä :<<

Miksi ei ole aikaa?

Koht alkaa BB ja en kumminkaan voi keskittyy siihen, koska katon vaan koko ajan kelloa. Titten titten olis vähän pakko mennä nukkumaan, koska muuten ei jaksa aamul herään kouluun (eiks oo uskomatonta et ____MÄ sanon noin) joo no voishan sitä vähän kirjottaa..... paitti et sit tulee kamaalaa inspiraatio ja en voi lopettaa ja huomaan joskus neljält yöl et "oho mites tää nyt taas tälleen meni.." jaa jaa ehkä kirjotan huomen. Ja sitten sillon ei taaskaan oo salee mitään fiilistä :)

Sit se on aivan mahtavaa, et mun pitäs mennä mun pikkuserkun ristiäisiin, koska mutsi on siit aivan innoissaan. No ei siin muuten mitään, mut tulee aika helvetin kiireellinen aikataulu. Treenit loppuu puol seittemän ja 12 yli seittemän menee vika juna kuopioon, eli mun pitäs mennä hikisenä suoraan treeneistä junaan ja istuu siel 5 tuntii ja sielt viel autol tunti juankoskelle. Aamul sit pitäs herää aikasin ja olla joskus yheltä varkaudessa ja kuunnella koko päivä sukulaisten pölötystä ja sitten iltajunalla taas himaan. Arvatkaa oonko maanantaina yhtään väsyny, ku pitäs herää aamulla? :)) en tietenkään ja sitten illal olis viel kanveesi treenit ^^

Halleluuja kaikki aikataulut taas rakastaa mua.

Ainoo syy silleen miks lähtisin sinne on se et mutsi ostaa mulle uusia vaatteita. Ja jotkut kengät *___* lisäks voisin vielä painottaa, et tarviin uusii meikkejä ja hiusvärejä ja se maksais ne ku valitan et mulla ei ole rahaa ja muuten en lähe :)) oon ilkee.... No toisaalta olis sinne kiva mennä kattoon ihmisii ketä en oo nähny pitkään aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.