IRC-Galleria

;__________;Torstai 03.12.2009 02:02

Me muutetaan.

hirveen haikee olo, kun on asunu viistoista vuotta tässä kämpässä.
Tää on niiku mun lapsuuden koti. Tää on mun koti. En mä voi tuntee oloo kotosaks missään muualla... kyll olin jo valmistautunu tähän, mut.. siit puhuttiin nii kauan, mut silti se oli vaan sellasta, et se tapahtuu joskus tulevaisuudessa - niiku mailmanloppu- mut nyt yht`äkkii sanotaan, et mielellään viimestään koulunloppujen aikaan muutettaan pois. Tehtiin jo hakemus arabianrannan uusista vuokra-asunnoista. haluun asuu ruohiksessa, enkä missään pentelee arabiassa. En mä osaa asuu muualla.
Jotkut varmaan miettii, et ei se oo mikään iso juttu. Ehkä toisille ei oo, mut mulle on. En oo ikinä muuttannu (paitsi yks vuotiaana ja sitä ei oikein lasketa) Ja ja ja ja ja tää on mun koti. Mun turvapaikka. Ja kohta sitä ei oo.
Miten helvetissä mä voin käyä täällä mun sukulaisilla vierailla, kun tulee mieleen aina kaikki viidentoista vuoden tapahtumat.

miks ees ruohikses ei oo mitään halpii vuokrakämppii. Silloin ei olis ees nii paha jos muuttais ruohiksen sisällä... tai ees johonki lähistölle (kamppi, punavuori yms.... paitsi lauttasaari. en osais asuu siel)




elämä potkii, naura sille.


Voihan kiesuksen kiusus



;_____________________________;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.