IRC-Galleria

Rigi

Rigi

is made of space-time.

Muista aina liikenteessä...Perjantai 16.02.2007 02:13

Rautatienkadun päässä on yksi näistä vittumaisista risteyksistä, jossa vasemmalle kääntyjät joutuvat luikkimaan vastaantulijoiden välistä, jos meinaavat koskaan päästä kääntymään.

Tänään jollakulla oli kiire ja kun valot vaihtuivat, niin tämä sinkosi neliveto-Audillaan saman tien risteyksen yli, ennen kuin me suoraan menijät edes ehdittiin liikkeelle. Tämä sankari selvisi kolhuitta, mutta perässä tullut Audi-kuski unohti tämän tempauksen seurauksena sen, että suoraan ajavilla on etuajo-oikeus. Joten kun päästiin liikkeelle, niin tämä ajoi suoraan eteen. Viereisellä kaistalla ajanut paukautti päin, minä ehdin väistää.

Olin muutenkin parempi ihminen kuin kukaan muu ja jäin antamaan yhteystiedot, mikäli poliisisedät ja -tädit kaipaavat silminnäkijöitä riitaa ratkomaan. Katsotaan nyt soitteleeko kukaan perään.

Vauhtia oli kaikilla sen verran vähän, että selvisivät lähinnä muovinkappaleilla ja lommoilla. Ihmetyttää vaan, että eikö tuohonkin risteykseen kannattaisi virittää jotain vähän järkevämpää valosysteemiä, kun se ei kuitenkaan ihan hiljainen paikka ole.

Eipä olekaan tullut koskaan nähtyä kolaria noin läheltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.