IRC-Galleria

Rigi

Rigi

is made of space-time.

Kerran koodareita.Torstai 19.04.2007 02:48

Jostain syystä Wreck-porukka oli kutsuttu tänäkin vuonna Hämeenlinnaan ITK-konferenssiin esiintymään, vaikka olimme paikalla viimekin vuonna. Tällä kertaa Timo oli nakitettu juontamaan koko iltagaala ja ohjelmana järjestettiin Assyillä ja Ropeconissa tehty yhteisöllinen leffankirjoitus.

Joten lyhyesti sanottuna, tänään esitin improvisoidun leffatrailerin Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungnerille. Pidemmän päälle selitettynä, niin kyselimme siis ensin yleisöltä ideoita elokuvaan - milloin se tapahtuu, missä, mitä tapahtuu, keitä ovat päähenkilömme jne. Näistä sitten kasattiin Antin kanssa palkintojenjaon aikaan synopsis ja raaka runko äänitrailerille. Sitten luin synopsiksen ääneen ja vedimme trailerin. Ja koko homma meni varsin hyvin,yleisö osallistui aktiivisesti ja vaikutti siltä, että porukalla oli hauskaa. Myöhemmin vanhempi naishenkilö tuli kommentoimaan, että valmistautuminen on selkeästi lahjattomien hommaa.

Se leffa sitten, postaan synopsiksenmyöhemmin wreckiblogiin (http://blog.starwreck.com), mutta kyseessä oli seikkailuelokuva "Kerran koodareita", jossa idealistinen opettaja paljastaa Paavo Väyrysen johtaman salaisen työleirin, jonne kasataan maamme työttömät ohjelmoijat, etteivät nämä pääsisi koodaamaan Open Sourcea valtion rahoilla.

Tuon jälkeen olikin sitten buffetti, ilmaista viinaa ja illallinen. Nyt onkin sitten aika helvetin täysi olo, kun piti hyödyntää seisovaa pöytää...

Seuraavaksi esiinnytäänkin sitten Uforockissa ensi lauantaina: http://www.arzrecords.com/klaus/uforock/
Niin ja Jungnerin mikrofoni lakkasi eräässä vaiheessa toimimasta, johon Jungner totesi, että "tämä taitaa olla sellainen digimikrofoni". Johon sali repesi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.