IRC-Galleria

Riia_De_Janeiro

Riia_De_Janeiro

The right kind of sinner

Look at opel now!Torstai 30.07.2009 18:44

niin sieltä poliisilta tuli soitto jotta auto on löytynyt. osoitteen sanoivat ja kertoivat hyvin epämääräisesti että on ehkä hieman hankalassa paikassa että voipi joutua hinaamaan. ei löytynyt niin tarkennusta tähän "hieman hankalaan paikkaan" kysellessäni selvitti poliisisetä että metrovarikolla raiteiden välissä. hieman hankala paikka, you think?
metrovarikon henkilökuntaa jotenkin hieman huvitti koko homma kun menin kyselemään että onkos kenties yhtä ylimääräistä autoa näkynyt..

Auton vienyt narkkari on poliisin tiedossa.
dude oli ruumislavettiin jumiin jäätyään lähtenyt menemään, rikkonut ikkunan ja kun siitäkin oli tullut sanomista niin kyseinen sankari oli yrittänyt lahjoa itseään vapaaksi...
sen kannattaa muuten nyt katsoa että kannattaako täälläpäin liikkua koska en ole suinkaan ainoa jota vähän "harmittaa". epäillään että sama spede on täällä rötöstellyt ennenkin, tuntomerkit täsmää
ja samoin outo tapa pölliä kaikkea vitun junttia niinkun hajustepallo, karkit, kynä, kartta ym ym...

etupuskuri ja maski palasina, vaihdelaatikko huonommas kunnos, motorissa vikaa ja vedet vuos tielle. sisältä pöllitty kaikki ja tilalle jätetty auto rikkaimuri(?)

hinaamalla kotija, yeah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.