IRC-Galleria

Rakastan sinua, sussu.Maanantai 24.12.2007 03:48

Oletko koskaan ajatellut, mitä olisin ilman sinua? minä olen ja olen tajunnut että en olisi mitään. En enempää kuin pisara tuhansien joukossa, en enempää kuin kukka pellossa, pilvi pilvisellä taivaalla tai lasinsirpale rikkoutuneesta peilistä.
Sinä saat minut vahvaksi, saat minut tuntemaan kuin olisin enemmän, kuin olisin kokonainen, en vain pala jotain. Mutta sinä olet pala minua, itseasiassa et vain pala, olet kaikki minussa, ilman sinua ei olis minua. Olisi vain yksi lyhyt elämä riekaileina, väärällä polulla, vailla opasta. Sinä näytät minulle tien ja autat minut kuoppien yli, et anna minun pudota rotkoon vaikka itse välillä tunnenkin sinne kuuluvani ja joutuvani. Aina olet jaksanut nostaa ylös maasta, kantanut kun omat jalat eivät ole kantaneet ja tukenut kun olen tukea tarvinnut.
Et uskokaan kuinka paljon sinua tarvitsen, sillä et voi tietää, kun sanat ja teot eivät riitä sitä kertomaan, en keksi keinoa millä kertoisin vaikka kuinka yrittäisin. Mutta sen tiedän että jos sinä katoat niin katoan perässäsi, tulen aina sinne, missä sinä olet, älä ikinä jätä minua.
Jo pelkkä katseesi saa sydämeni heräämään uudelleen, mieleni kirkastuu, enkä enää putoa, vaan nousen taas. Kun kuulen äänesi, sydämeeni tulee aina se sama tunne, kuin sinä olisit veri jota sydämeni tarvitsee, ilma jota hengitän elääkseni, se sinä oletkin, olet ilma jota hengitän.
Et ikinä ole avannut vanhoja haavoja ja arpia, vaan olet auttanut parantamaan ne, et ikinä ole hylännyt, vaikka oletkin kaukana, olet silti lähelläni, joka hetki.
Jokainen päivä on vaikea, mutta sinun avullasi jaksan jatkaa, olet syy miksi herätä, syy miksi hengittää. Haluaisin tukea sinua, niinkuin sinä tuet minua, mutta tuntuu että en pysty tukemaan sinua niin paljon kuin sinä minua, mutta parhaani yritän ja toivon että se riittää. Joka päivä yritän miettiä, että miten voisin kiittää kylliksi, mutta olen huomannut, ettei kuvaavaa kiitosta löydy mistään.
Kun olen vajonnut alas ja minusta tuntuu että se on viimeinen isku, sinä tulet aina ja nostat ylös ja autat, en tiedä miten sen teet, mutta jotenkin olet siinä kerrasta toiseen onnistunut, pelkään että väsyt, sillä tiedän kuinka paljon olet minua auttanut, eihän se väsytä sinua ? En halua sinulle mitään muuta kuin hyvää. Olet ihana. Miten voisinkaan elää ilman sinua, siinäpä se, kun en voisikaan.
Älä ikinä mene pois, ole aina siinä vierelläni, kaukana mutta silti niin lähellä. Se riittää, mutta kiitosta ei voi teoilla kuvata. Tarvitsen sinua ja seuraan sinua varmasti, älä jätä minua yksin ikinä, sillä en selviäisi.
Kaunis kuin taivaan enkeli, mun oma enkeli, kaikki kauneus sinuun takertuu, olet ruusu rakkauden <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.