IRC-Galleria

Rixa

Rixa

roses really smell like poo-oo-oo

011Lauantai 02.06.2012 01:34

Se ois huomenna sit peruskoulu käyty.

Oon ollu vitosluokalta asti samalla luokalla, koska meidän kouluun haetaan vitoselle ja se jatkuu sit ysiluokkaan asti ja mahollisesti myös lukioon jos sinne haluaa mennä.

On hienoo huomaa kui paljon tän viiden vuoden aikana on kukin kasvanu ja mite meijänkii luokilla on nää kaveripiirit ja muut vaihtunu. Ja en malta oottaa et saan tietää mihi kouluun sit syksyllä meen. On jotenki mahtava fiilis ku tietää et yks niinki iso asia ku oppivelvollisuus on ny suoritettu ja sit kaikki on omalla vastuulla.

Tulee ikävä sitä turvallista tunnetta mikä meijän luokassa aina on ja tietää et lomien jälkee aina tulee takas sinne samaan paikkaan samoille sohville ja näkee ne kaikki tutut ja turvalliset kaverit ja opettajat. Nyt vaan yhtäkkii tuleeki se ihana loma ja sit me ei vaan tullakkaan sinne luokkaan. Kaikki on omia yksilöitään sitte ja lähtee kulkemaan eri polkuja. Kaikki onki uutta ja ihmeellistä.

Vähä jännää ku nii pitkä osa elämästä ollu näitten samojen tyypien kans samalla luokalla ja sit yhenäkkii kaikki vaan lähtee eri kouluihin ja pakostikkin ei tuu pitämään minkäänlaista yhteyttä. Tulee kyl jollain tavalla ikävä iha jokasta tyyppii, vaikka ei kaikkien kaa iha mailman parhaasti olla toimeen tultukaan ja vaikka itse kukin on välillä käynyt toisen hermoon ja on tuntunu et elämä on täyttä paskaa ja ihmiset sais kuolla :D Jokane on ihana oma persoonansa ja täydellinen just ittenään ja ainutlaatuinen. <3


tää oli meijän ysishowssa tää biisi ja kyl vielkii silmät kostuu ku kuuntelee. KIITOS YSIT <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.