IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Näin alkakoon ensimmäinen blogi merkintäni ikinä. Näin alkuun voin jo kertoa, että mitään maata mullistavaa en tule kirjottelemaan enkä myöskään jaksa omasta ns. yksityiselämästäni avautua, kun sellaista ei ole kuitenkaan.

Klo on noin puoli viisi aamulla ja unirytmini ovat aivan sekaisin tuosta uudesta vuodesta lähtien. Heräilen iltaisin ja valvon öisin. Ei siinä mitään erikoista ole ja aina tuo rytmi on ollutkin sekaisin. Ei ihme että kahdesta duunista on myöhästelyjen takia potkut tullu. Joku voisi sanoa että ota nyt hyvä mies niskasta kiinni itseäsi. Ai kiitos. Ihankuin en itse tietäisi sitäkään jo ja muita fraaseja mitä minulle on jaettu. Sillon kun minä olin nuori.....

Työttömänä tässä tosiaan ollaan kun jenkkilän pojat päättivät laittaa maailmantalouden pois tolaltaan näin vaihteeksi. Tästä työstä en potkuja saanut myöhästelyn takia vaan siksi, että olin liian vanha saadakseni oppisopimusta. Noh ehkä tästä jotenkin selvitään niinkun äiti aina sanoo.

Star Trekkia pitäisi alkaa tässä töllöttämään siitä tuo aihe tällä kertaa. Palaamme astiaan paremmalla mielellä ja vesi kielellä odottakaa seuraavaa blogiani. Tattis ja näkemiin.

= "Beam me up, Scotty" =
Dj Rocco

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.