IRC-Galleria

Tänää oli abeilla 100 päivää ja huoh. :D Ku tuli kouluun piti mennä penkin ali, sai nimen paitaansa, sai vesipyssyistä naamaan ja maaleista (vahingossaiskinmaalittoisenmunnaamanmaalajanpäälleköh:D) Sitäpaitsi sain maalit suuhuni eikä maistunu hyvälle. :D ja penkin ali ku piti mennä mun hame nous varmaa korviin ja mulle sanottiin "kaunista" REILUU. :DD ja sitte vielä ku olin menossa loksalleni tokaan kerrokseen jouduin vankilaan. :D KArjuin kyllä enkä suostunu menee penkin ali mut ne viskas mut silti sinne. Siel sit istuin muitten vankien kanssa ja onneks ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä nää yhet tuli sinne kans. Ne oli jo ihmetelly et minne katosin :DDD Rehtori tuli pelastaa meijät ja niinpä kaikki vangit päästettiin tunneille.
Ruokailu käytiin seisaalteen, taino mä istuin kyl pöydällä. Ja sitte ku oli se tilaisuus seisottiin ja nykypäivän herrasmiehet toi penkin mun ja Huitovan Hiiren eteeen ja istu ite siihen. Kyllä. :D Sit täää (enmuistanytnimeesori) kuulutti mut letkajenkkaan ja sain vesipyssystä päälleni vedet.

Mikä ihme kaikilla maikoilla on kommentoida mun pukeutumista? Tänääki yhet juorus mun eessä jotain mun vaatteista :D Onneks vaan hyvää :>

PElasin äsken taas Ronjan kaa kuumailmapallo peliä koska se halus voittaa. Onneks jouduttii lopettaa koirien takii ennenku kerkesin taas voittaa åå no joo :D Ties minne se ois ne pallot tällä kertaa tunkenu..

Terveisin ISTUVA PULU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.