IRC-Galleria

Rosvopäällikkö

Rosvopäällikkö

köyhän on pakko tehä töitä...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kyllapa aika kulkee...Perjantai 22.08.2008 08:25

ei oo paljoa ehtiny ettii nettiyhteyksia, niin paljon muuta hommaa...

Tosissaan pariisissa verahti pitempi hetki, mun leto peruttiin teknisen vian takia. Joutu menee sit hotelliin yoks. no eipa se niin vaarallista ollu, lentoyhtio makso tietenkin kaikki kulut ja matkavakuutuksesta tulee rahaa takasin myohastymisesta. sellaset 20 tuntii myohas paasin liikkeelle.

lento jenkkeihin eteni aika kivasti, oli sellanen tilava penkki, kosketusnaytolla oleva ruutu mist tuli leffoi, tv-sarjoi, peleja ja vahan kaikkee muutakin. cabin crew piti huolen et siin oli koko ajan tyrkylla shamppanjaa. jion pullollisen.

nyt tosissaan kirjottelen las vegasissa tarinaa. taal on lamminta reilu 40 astetta, ihan sairaan makee ilmasto. taa kuumuus ei tunnu silleen misssaan koska taal on niin alyttoman kuiva ilma.

eilen tehtiin pieni roadtrippi vegasista, ajeltiin kattomaan sellasta halkeemaa. se tais olla nimeltaan joku grand canyon tai jotain sinnepain... istuin sellasel kiven reunalla mist oli aika vekkuli pudotus... jotku japskituristit vahan saikahti...

tanaan oltiin tossa hotellin uima-allas osastolla paiva, ja ilta shopattiin. tai nyt ollaan itseasiassa shoppaamassa. tarvii lisaa vaatteita, enhan ma oikeen mitaan pakannu mukaan. mut merkkivaatteet n ihan ilmasia taal. siis aivan naurettavan halpoi.

huomenna lahetaan uuteen suuntaan. kerron siita ehka sanan pari myohemmin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.