IRC-Galleria

Yritän saada elämääni kuntoo, et voisin kulta olla vaan sun kaa. Ilman sua päivät on yht kärsimyst, voisit uskoo mua ja ymmärtää sen. Miks et voi puhuu suoraan jos et haluu enää tavata, vaan pistät galtsus vaan päivis-settiä.Voisin tietty systeriis yrittää, ja vaik se samalt näyttääkin, se ei ois mulle sama asia. Teil on pienii eroi, jotka mä huomaan aina, ne tekee sust täydellisen naisen. Tiedän et haluisit must eroon, ymmärän syyn, mut mä en voi tunteitani feidaa. Mun pitää elää siin toivos et otat mut joskus sun vierelles. En haluu vaan pillua, täs on kyse enemmäst, niist kymmenest vuodest, jotka sulle lupasin. Voin tunnustaa et mä esitän playaa, ja huslaan sua, mut silti en voi päästää irti sun kädestäs. Jotenkin tää settii vaan karkas käsist, ja huumeet vei kaiken toivon mun elämäst. Ajatus siit et oot viel joskus mun vierel sai mut jaksaa päiväst toiseen.

Kertsi:

Voisin kaiken muun feidaa takii sun,
muuttaa tapani, ja olla vaan mitä oon.
Mut jos se ei sulle natsaa,
en voi sillo mitää,
hajotat vaan mun sydämmän ja mielen,
ja saat mut itsesääliin vajoo.


2.verse

Miks et vois antaa mulle anteeks mun playauksii, ja ollaa vaan kiitollinen, en voi sua ikin unohtaa, oot ainoo jota rakastan. Tiiän ettet usko mitä sulle sanon, mut kyl ku tarpeeks yritän, sä mulle lämpeet. En halunnut sua satuttaa, mut kamois ei mietitä seurauksii. Sillon vaan ollaan, ja annetaan fiiliksen viiä. Joskus pitää vaan ottaa chillist ja olla mitä haluis olla, niin se tääl menee. Joskus esitän vaan playaa, et tuntisin olevani jotain. Sit mä löysin sut ja yritin lopettaa tätä paskaa. Se oli joskus mun elämääni, nyt ku oon omillani, haluun vaan jotain varmaa.


Kertsi:

Voisin kaiken muun feidaa takii sun,
muuttaa tapani, ja olla vaan mitä oon.
Mut jos se ei sulle natsaa,
en voi sillo mitää,
hajotat vaan mun sydämmän ja mielen,
ja saat mut itsesääliin vajoo.


3.verse


Et oo niin hyvännäkönen ku frendis, vaik mitä väittäsin. Joskus ku katon sua mun tekis vaan mieli oksentaa. Toi sun stailis pistää meikkiii, ei tuu ikin skulaa. Tota sun dokaamistas ei jaksa muuten ku kännissä katsoa, jotain rajaa siihen kaatamiseen, pliiz. Jos käyttäsit ees kamaa, nii sus ois jotain jännittävää, jotain mihin vois samaistua. Et usko mitää mitä sulle selitän, mut onks sil toisaalt välii. Sä oisit saanu taivaan ja maan mut valitsi kuolevaisuuden, kerro mulle vaan miks vitus?
Tiedät et en tuu sua ikin unohtaa, joten miks vaan mua piinaat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.