IRC-Galleria

Settilista:
1. Another Round
2. Recalculating Reality
3. Reloaded
4. Toxic Sweat
5. Scream For Attitude
6. World War Me
7. Psycho Symphony
8. Bring Your own bitch (*HUOM! projektinimi)
9. On The Shotline
10. Easy Rider
11. Medicate Me (Hardcore Superstar - cover)


Nåniiin, pitkästä aikaa keikan jälkeen hyvä fiilis. Toimintakeskus Hapessa oli keikka, ensimmäinen kerta sielläkin ja oli yksi parhaista ns. nuorisokeskuksista missä ollaan soitettu. Henkilökunta oli mukava ja yhteistyöhaluinen, ei sellainen kuin mitä yleensä saa vastaan (työhönsä kyllästyneitä kusipäitä).
Soitettiin vikana (muut bändit järjestyksessä: Obsessions, Troubled Youth ja Guild of Passion) ja jengiä oli saman verran paikalla kuin koko iltana oli. Mitään teknisiä ongelmia ei ollut, pari pikkumokaa siellä täällä ja yks vähän hölmömpi kömmähdys tuli kun Tuomas tulkitsi settilistan vähän omalla tavallaan :D. Nåå huumorimiehiä ollaan.

Keikka meni yllättävän sulavasti ottaen huomioon että olimme treenanneet vain aamulla pikaisesti keikkaa varten. Spiikkejä pitää kyllä hioa koska ne menee vähän nössöks silloin tällöin (ei vain laulajall). Koska meillä oli rutkasti aikaa soittaa vedimme pari ns. encore biisiäkin, eka kerta sekin.

tiivistettynä keikan voi todeta onnistuneeksi. Hattu.netissä pystyi katsomaan keikkaa livenä. Palaute niltä jotka on nähny keikan nii on ollut negatiivista koska miksaus oli kuulemma kusenu iha vitustimutt ainaki paikan päällä oli soundit kuulemma ollu kohallaan, hyvää työtä siis.

Nyt vaan treenaamaan ja hiomaan näitä uusia biisejä jotka, vaikka itse sanonkin, o iha helvetin tykkejä biisejä.

- Gab

PS. älä vaivaudu keikalle jos sua ei oikeesti kiinnosta. vitut me sull mitän tehdään jos hengaat kahvilla huoneen perällä sillä välin ku me soitetaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.