IRC-Galleria

Settilista:
1. Another Round
2. Recalculating Reality
3. Bring Your Own Bitch
4. Psycho Symphony
5. Would You Be My Enemy
6. 21st Century Anarchy
ja pari muuta....?

Brittikiertueen ensimmäinen keikka. Jo tässä vaiheessa huomattiin että meit on vähän kusetettu kiertueen laadusta. Tiger Loungessa ei ollut lavaa, mikä on yks vittumaisimmista asioista huomata ku bändi tulee paikalle. Se ei vaa oo sama juttu ku ett soittais lavalla.
Anywhoo!, Oltiin vähän myöhässä keikkapaikalle mutta se ei haitannut koska oltiin ensimmäinen bändi paikalla, muut bändit tulivat semmosen tunnin-kaks tunia myöhässä soundcheckiin. Meillä oli vain soittimet mukana eli meitä ei voinu syyttää mistään, hähää!

Kaikki bändit sai soittaa vain 30 minuuttia mikä oli meille pikku pettymys, ei sitä joka päivä pääse ulkomaille keikkailee. Bändi joka lainasi meille vahvistimet tuli noin 5 minuuttia ennen kuin meidän soiitoaika alkoi ett ei ehditty mitään kunnollista soundcheckiä tehä.

Keikka oli ihan ok, meillä kaikilla oli vähän ramppikumetta kun vastassa oli ihan uudenlainen yleisö mutta positiivista palautetta tuli yleisöltä eli olimme ihan tyytyväisiä. Muut bänditkin olivcat ihan hyviä.

-Gab

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.