IRC-Galleria

SaaraZ

SaaraZ

http://www.facebook.com/cosplaysaaraz

FrostiTorstai 12.01.2012 12:08

Iha fiiliksissä ja ku cossitki melkie valmiina ni tadaa. tuntuu ku painot ois nostettu harteilta ku enää vaa pienestä hommasta kiinni ni ei enää muuta jälellä ku pakkasuta.
Huomenna sitte koulujälkee lähtö. 2 tuntia joudun eka ootella kuopiossa kamojen kanssa... Uskon että tule aika mielenkiintosta se propin kanssa pyörii.. ku kuitenki jopudun muutamna koulukirjan käydä ostamassa ja sitte cossiin muutaman pikku jutun ostaa ( ei pakollisia) mutta kuitenki tuo vähä lisää mukavuutta ... ja tietty ruokaa.
Jep kirjottelen tässä ei mitään välitunnilla .. kuku.. tylsyys..
Toivon hartaasti kyllä että pakkasta ei olisi tappavan paljon viikonloppuna, uskon kyllä että muuten viikonloppu onnistuu mitä mainiosti ja näkee paljon vanhoja tuttujaki sitten sielä.
Miun sitte törmää lauantaina Namina ja sunnuntaina Kalifana .. kummassaki puvussa on niin kamalasi vaatetusta -_- '' Aika perus, talvella cossit jossa vähä vaatetta ja kesällä jossa on kerrospukeutumista.

Viel vartti nii tunti alkaa.. mitäs täs viel keksis ...
En kereny pestä käsii aamulla ni on vileki kädet iha maalissa xD .. mut aiski proppi näyttää paremmalta ku eilen aamulla.

Ja olen tyytyväine itseeni.. en nukkunu tänään pommiin (y) elämän pieniä iloja :D Mut viel 4 tunti tääl istuskelua... Talonsuunnitteliun perusteita ja rakennusfysiikan perusteita -__-

Ois vaa pitäny jäädä nukkumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.