IRC-Galleria

Sairon

Sairon

I do NOT want your HEARTS.

ENERGYYYYYYY~ :DDDMaanantai 13.04.2009 23:58

Ihan liikaa energiaa, siis IHAN LIIKAA!
Jones kärsi siitä jo eilen ja tänään tais kärsiä kaikki muutkin. Meil oil vieraita ja aws aina niin suloinen serkkutyttönen - kohta 2 -vuotias söpöläinen. Hirmuinen hinku saada pikkusisko, muttakun ei mitään chäänssejä. Ehkä vaan pitää kysellä josko saisi pikkutytsyä mennä hoitamaan joku ilta, se kun noita lapsenvahteja aina toisinaan tarvitsee. Mikään ei voita kyllä tuota pikkuista vaaleakutrista söpöläistä kun se hymyilee ja naurahtaa sillein suloisesti, aaaws <3 Leijun niin jossain kaukana maanpinnasta. Vaaleanpunaisia hattaroita, hihii~

Hirmuinen tarve vaan selittää jotain täysin ylimääräistä. Huomenna pitäis mennä kouluun. Opettajat varmaan saa hermoromahduksen kun vaan pulputan koko ajan jollekin tai teen jotain muuta yhtä fiksua. En varmaan pysy sekunttiakaan paikallani, jos tämä tuuli huomiseksi asti jatkuu. Opettajien kannalta toivon ettei, mutta pelkään(?) pahinta.

Ja äikän tutkielmakin tuli valmiiksi - maailman seitsemäs ihme! :D Ja siitä tuli sitäpaitsi ihan hyvä, ainakin visuaalisesti jos ei noin muuten. Kivoja kuvia ja niinedespäin. Mutta ei sopoteta siitä, se on TYLSÄÄÄÄ! Sensijaan ois kiva saada jotain ideaa siitä, mitä tekisi seuraavaksi. Ei enää kummemmin stressattavaa.
... no okei - muutama valtakunnallinen
... ja kemman koe..
MUTTA IHAN SAMA, i äm NYAPPY nau! n__n/
Joten sitä tekemistä, jotakin kivaa, hahaa~ Ehkä se ajatus vielä tulee ...hope so ;DD

Yees, i nou i äm creisy, khäriskää :PP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.