IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 00:57

Koulun jälkeen muutan hesaan ihan varmasti vähäks aikaa...
Ja joskus muutan vähäks aikaa ruotsiin.
Pakko kertoo mut rakastuin siihen maahan taas, enemmän.
Ja meil oli laivalla tosi kivaa. Siellä oli kivoja ihmisiä. Mutta kieltämättä nyt harmittaa, vituttaa koska väsyttää...
Ruottin pojat oli kyl parhaimpii, vaik tosiaa kouvolaki oli tosi jees! (: Lahteen ei keretty tutustuu kunnol ku piti men nukkuu... PAH!
Mut tän hetken ehkä suurin haave on muuttaa ehk joksku vuodeks ruottii ja oppii puhuu tosi hyvin ruottii ja sillee... Sit toka haave on et lapankaa muutetaa hesaa koulunjälkee...
Ja tajusin just et mun puhelimest on akku loppu, ja laturi on kassissa ja kassi on lauralla..

Laivan ehkä paras juttu oli tää:
Oltiin kävelemäs laurankanssa baariin, sit siin matkal oli sellane lauma jätkii. No mentiin niiden ohi ja kun oltiin menty ohi ni kuultiin ku takaa kuulu "Hei Salssi ja Lapa!" Käännyttii takas ja oltii sillee et "WUT?"! Koska ne jätkät tosiaan oli aivan tuntemattomia... No siinä sitten niiden kanssa rupateltiin ja ne halus kuvaan kauniiden naisten kanssa (näin siis ite sanovat) ja otettiin sitten kuva. Mietityttää vaan et mitähän sillekkin kuvalle sitten käy!

No mutta oli meillä paljon kavereita siellä, välillä tosin meinas käydä tylsäks.
Ja karkkiaki ostin vaan äitille, isille, samille ja susannalle. EN ITELLENI OLLENKAAN! (: Ja ostin ruotsista itelleni mekon ja fleggarit ja vyön.

Otettiin laurankanssa myös kuvia TOSI paljon. Ja puhuttiin ruotsia ja enkkua!

Ikävä tulee eniten Dannee ja Kennethiä ja niitä kahta muutakin, koska ei tiedetä nähdäänkö niitä enää KOSKAAN! Tai saadaanko kuulla niistä koskaan enää mitää... koska tyhminä unohdettii pyytää mese ossat tai puhelinnumerot tai jotai... Mä kyl haluan metsästää ne viel jostakin! (:

Meil oli myös Laurankaa ihan sairasta läppää ja tykättiin tallustella oksennuksessa. Laiva oli ällö kun se keikku koska pää tuli kipeeks. Ja yks sikahyvä juttu! EN TULLU KIPEEKS! :O Ehk eka laivamatka IKINÄ etten tullu kipeeks... Oon niin onnellinen siittä! (:

Vessaharjatkin on vissiin aika kivoja. Noi ihme ihmiset jokka meitä huuteli ni tuli myöhemmin illalla kertomaan kaveristaan "Joo tuolla meidän hytissä nukkuu yks meidän kaveri vessaharja perseessä!" Ja tälle jutulle tänään ollaan naurettu eniten : D Keksittiin jopa biisikin! ; D

Ruotsissa oli kyllä ihana mies, tuli kysymään neuvoo meiltä englanniksi. Sit se kysy mistä ollaan ja kysyttiin mistä se ni vastas " I'm from ESTOONIAAAAAA!" Ja sillee pyöri ympyrää kädet ylöspäin leväällää ja lähti pomppien juokseen poispäin! : d IHANA<3

Sit me oltii fiksuja ku tajuttii et kello liikkuu ja aika vaihtuu! : D<3 ollaa fiksuja:P

Mul on vähän mielipiteetkin muuttunu kun vähänaikaa sitten mietin voiko mulla olla poikaystävä vaikka helsingistä, niin nyt jo mietin että voiko mulla olla poikaystävä ruotsista.... Tulin päätökseen et hesa käy! : D

Niin ja oltiin syömännä ruokaa puffetissa ja siihen tuli sellanen viinikauppias myymään meille. Epäröitiin hetki ja ajateltiin et joo otetaan viiniä et ostetaan yks pullo. Se oli ottamas mult jo rahaa ja antanu sen pullon jo kun se viel sit halus tarkistaa henkkarit! : D Ärsytti. Sitten se san oet ollaan ihan tylsii ku meil ei ollu henkkareit, en tajunnu :D Hassumies..

-"What means jumalauta"
-Its like a "Ou Shit! or oh fuck"
-JUMALAUTA JUMALAUTA

" all words in finnish end with i ?
- fruktoosi
- grilli
- glaasi
- kofeiini
- appelssiini
- tsoski
- pepsi

Kenneth: " Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi, liisi, siisi, kiisi"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.