IRC-Galleria

Samuli75

Samuli75

táállá jeerassa ikávissáán

Kämppä hukkuu vol IIIKeskiviikko 23.01.2008 19:40

Tänään se sitte tuli..naapurin ukko käymään kattoon taloaan..toinen naapuri soitti, et ny se ois täällä, jos tahhot nähhä ja jutella epelin kans.
No, siltä seisomalta säntäsin autoon ja kurvasin kämpille. Äijä jopa puhu jonkun sanan (suomessa kouluarvosana 5-) enklantia! :-)

siinäpä sitä sitte yritettiin sönköttää kaikilla mahd. kielillä mitä tapahtunu ja mitä nyt..käytiin kattoon mun keittiötä (seinä noin 30cm korkeudelta märkänä ja vesi tihkuu läpi)..ukko katto seinää ja tuumi "OH, sorry!" ja lähti jatkaan oman kämpän tyhjäksi lapiointia!
kilautin kaverin tulkiksi paikalle, ootelessa koitin selittää ukolle, et ny pitää hommata lämpöpuhaltimet, et saadaan kosteudet taloista pois, muuten ne homehtuu ja alkaa kasvaan sieniä, mut ukkeli meinas vaan...pukata näkyvät vedet lattioilta ja kun kesä tulee, aukasta ovet ni kyllä se kosteus sieltä katoaa...voe juutas, tervetuloa unkariin!

Yritin saada ukosta lypsettyä sen verta, et lupautuuko se maksaan vahingot..sille oli 75% korvauksesta liikaa..vidu..no, eikä aikonu kirjallisena antaa mitään lausuntoa (lakimies käski ottaa paperilla tuommosen)..en ny sitte tiijä minkä tuon kans tekee...

tojenperrään..tapahtumia täällä ainaki kirjataan!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.