IRC-Galleria

Sofia 3viikon ikänen <3Tiistai 12.10.2010 05:02

Sofia täytti tänää 3 viikkoa JEE :D
On kyl aika juossu iha tajuttoman nopeeta! Tyttö kasvanu ja painoki noussu hyvin :) ens viikolla neuvola ni saa tarkemmin tietoo painot ja pituudet!

Sofia on rupenu juttelemaan pikkusen! Yleensä sieltä suusta tulee "uuu!" taikka "gaaa!". Ei paljoo vielä ääntele mutta jonkinverran joo.
Sit Sofialla toi niska on jo tosi vahva. Vielä vähän meinaa heitellä ees taas mutta pää pysyy jo pystyssä tosi hienosti. Makuu asennossaki ollessaan pää nousee pystyyn mut ei jaksa vielä kauheen kauaa pitää sitä pystyssä.
Silmät on iha pyöreenä auki ku näkee jotain mielenkiintosta. Yleensä ihmettelee kaikkee isoa ja tummaa. kuten verhoja, olkkarin seinällä olevaa new york taulua (ehoton suosikki kattella:D) tai telkkaria :D
Sit Sofia osas jo laittaa ittelleen tutin suuhun! mut se tais käyä vahingossa ku tutti tippu suusta posken vierelle ja kädellä huitas vahingossa nii että tutti meni takas suuhun =D
Hymyäkin on jo nähty ekasta viikosta asti mut iha pari kertaa vaa ja neki on vissii tullu ilman et on pitäny hymyillä. Ekaa oikeeta hymyä odotellessa!
Sofia nukkuu kokoaika melkee mut heräilee 2-4h välein ja on sitte ehkä 1-2h hereillä taikka jatkaa uniaan samantien. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.