IRC-Galleria

Göteborg 24-28.4.2008Tiistai 29.04.2008 00:00

Tuli käytyä Jonin sukulaisten luona Göteborgissa :) Mentiin 24.4 torstaina ja tänään tultiin takas. Sielä oli jo nurmikot vihreinä ja kukatki kasvo täyttä vauhtia, mutta ei kyllä mikään helle ollu. Takki pysy tiukasti päällä.
Perjantaina käytiin Ullaredissä shoppailemassa semmosessa tosi isossa marketissa ja perjantaina shoppailtiin Göteborgin keskustassa. Hieman eri meno ku Rovaniemellä. Porukkaa oli niin paljon ettei sekaan meinannu mahtua ja ihmiset vaan käveleskeli eteenpäin eikä paljoa kateltu et oliko siinä eessä joku. Myös liikenne vähän ihmetytti. Vaiheltiin kaistoja miten sattuu ja vilkkuja ei palkoa näytetty. Sunnuntaina käytiin Jonin kans Lisebergissä. Se on Göteborgin huvipuisto ja puheiden mukaan Euroopan suurin. Kaikki hurjat laitteethan me läpi käytiin ja tuli kyllä muutamassa kiljuttua niin paljon ku kurkusta lähtee :D Oli sielä yks laite johon en aio astua jalallanikaan enää tämän elämän aikana :D Kaikin puolin onnistunut reissu:)
Muutaman päivän olisin kyllä vielä viihtyny Göteborissa. Onhan se sen verran iso paikka et paljon olis varmasti ollu vielä nähtävää, mut toivotaan et sinne pääsis vielä joskus:)
Mutta kiva oli tulla takasin turvalliseen kotoSuomeen. Ei se ruottinkieli mitään nautinnollista kuunneltavaa ole:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.