IRC-Galleria

Saqpetteri

Saqpetteri

Unelmavävy

Selaa blogimerkintöjä

Oikein mukavaa.Maanantai 21.09.2009 13:14

Dodii, aamuni lähti erittäin mielenkiintoisesti käyntiin, sillä olin unohtanut toissapäivänä tupakanpuruni college- takkini taskuun, mikä oli sitten mennyt pesuun. Oikein mukavaa. No huomasin sitten purujeni jäänen taskuun vasta pesun jälkeen, jolloin puruista oli muodostunut pahalta haiseva ja erittäin karvainen märältä lehmän paskalta näyttävä klöntti. Oikein mukavaa. No päätinpä sitten nokkelana poikana kokeilla, että toimisikohan kyseiset purut jos ne vaikka kuivattaisi. Aluksi kokeilin laittaa vanhoja, jo valmiiksi kuivia puruja, jotka olisivat saaneet mun puolesta imeä itteensä kaiken kosteuden. No ei onnistunu nyt mulla oli jo norsun paskan kokoinen haiseva karvapökäle purupussissa. Oikein mukavaa. Tän jälkeen vein pussin puruineen päivineen kellariin pannuhuoneeseen, jossa lämpötila on 24/7h semmosen 47,5 astetta, kuivamaan. Tänä aamuna ne alko jo muistuttaa normaalinnäkösiä puruja, eli ei ollu liian kuivia eikä liian märkiä, niitä tohti siis polttaa. No menin sitten lukaalimme terdelle vetään aamuröökit. Kääräsin rouheet ja fiman rislaan ja pyöritin niistä tehdaskessun näkösen pötkön. Savuketta siemaillessani, alkoi suuhuni pikkuhiljaa tulla sellanen vaahtoava ja hyvinkin hapan ja karvas maku. Oikein mukavaa. Karvasta makua ihmetellessäni ja suuni puhdistuessani olin vetänyt kessun jo melkein loppuun kunnes tajusin, että puruthan oli tietty vetäny itteensä sitä saatanan pesupulveria, joten pystyin toteemaan ittelleni, et olin varmaan eka jätkä, kuka on pessyt suunsa saippualla kessun ansiosta. Oikein mukavaa.

---

Tosta episodista tulikin mieleen eräs erittäin idioottimainen wnb "duudsonijäkääsmatafakindirtisantzets" stuntti, joka tehtiin yhen frendin kanssa joskus ihan skideinä, about sellasen 6v sitten.

Napattiin kaiffarini kanssa Fairy- puteli, joka oli miltei täynnä sitä ihanaa äklön näköistä myrkynvihreetä tahmalimaa. Korkattiin leka ja iskettiin molemmille snapsilasillinen sitä bakteerin tappajaa, jonka jälkeen kyseinen shotti kumottiin huiviin. Energiapommin ollessa suussa se nielaistiin, josta seurasi aivan tajuton yskiminen ja polttelu kurkussa. Oikein mukavaa. Polttelu ei meinannut lähteä millään koko saatanan ruokatorvea koski niin maan perkeleesti. Eikä makukaan meinannut lähteä kurkusta vaikka vettä joi, sen sijaan saippuakuplien tekeminen oli kyllä yllättävän helppoa. Seuraavana päivänä limamömmön juomisesta mulle oli noussut aivan helvetillinen kuume ja kurkkua koski aivan saatanasti. Oikein mukavaa. Joten tässä on aika hyvä esimerkki mitä ei kannata tehä ja vaikka lapsi kiroilis iha vitusti nii elkää saatana peskö sen suuta saippualla antakaa vaikka nahkavyötä perseelle, koska saippuan syömisestä se saa niin paljo paremmat edut kun ei tarvitte seuraavana päivänä kouluun mennä kuumeen takia, mutta jos sille antaa remmiä, niin koulunkäyntiä ei haittaa mikään muu kuin pakottava seisokin/misen tarve. Oikein mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.